ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η θαλαμηγός «My way», τυλίχθηκε στις φλόγες το μεσημέρι της Πέμπτης έξω από το λιμάνι της Μυκόνου.
Πρόκειται για την μήκους 50 μέτρων θαλαμηγό Ferreti που ανήκει σε γνωστό γιατρό των Αθηνών.
Στο σημειο έχουν σπεύσει δύο σκάφη του Λιμενικού και ένα ρυμουλκό που μετακινούν το φλεγόμενο σκάφος στο νέο λιμάνι της Μυκόνου ενώ παράλληλα γίνονται προσπάθειες να σβήσουν οι φλόγες με κάθε διαθέσιμο μέσο. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν ξέσπασε η φωτιά εντός του σκάφους βρισκόταν ο ιδιοκτήτης Κ. Δράκος και ένα μέλος του πληρώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχει σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες το σκάφος νοικιαζόταν σε τουρίστες έναντι 700-800 ευρω τη μερα.


https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=LkoMPnklvBY
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιάννης Δραγασάκης: «Η επένδυση στο Ελληνικό θα γίνει»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αισιόδοξη η Πέτη Πέρκα για το Ελληνικό: Την Τρίτη θα βγει «λευκός καπνός»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μητσοτάκης: Ζητά την αποπομπή της Μαρίας Βλαζάκη από τη γγ του υπουργείου Πολιτισμού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προτάσεις με δυνατά φαβορί για το Σαββατοκύριακο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Ήταν λάθος που έβαλα το κρακεράκι στο στόμα μου – Δεν θα είναι καθόλου ομαλή η διαδικασία στη δίκη για τα Τέμπη
- Health-IQ: Νέο ψηφιακό εργαλείο για αξιολόγηση και διαφάνεια στο ΕΣΥ
- Γιώργος Τσαγκαράκης: Στον εισαγγελέα ο γνωστός ο γκαλερίστας μετά την έφοδο του ελληνικού FBI – Το βίντεο με το Ευαγγέλιο που τον «έκαψε»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.