• Top Stories

    Η στιγμή της εκτέλεσης των μακελάρηδων του Λονδίνου από την αστυνομία (video)

    • NewsRoom
    Λονδίνο


    Για ακόμη μία φορά, το Λονδίνο βάφτηκε κόκκινο, από το αίμα αθώων ανθρώπων, μετά τις νέες επιθέσεις από τους τρεις τζιχαντιστές με αμάξι και με μαχαίρια. Όμως, η αστυνομία, κατάφερε τελικά να τους σταματήσει, πυροβολώντας τους.

    Η στιγμή αυτή, φαίνεται σε ένα βίντεο που βγήκε στην επιφάνεια και δείχνει όλο το σκηνικό που συνέβη το Σάββατο το βράδυ στην βρετανική πρωτεύουσα.

    Μία κάμερα ασφαλείας, δείχνει τους τρεις μακελάρηδες, να κάνουν άλλη μία επίθεση, σε άνδρα στην Μπόροου Μάρκετ, απέναντι από την παμπ Wheatsheaf. Την ίδια στιγμή, στο σημείο φτάνουν περιπολικά, όπου χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνο, οι αστυνομικοί, κατέβηκαν από αυτά και άρχισαν να… γαζώνουν τους τζιχαντιστές. Ο άνδρας στον οποίο επιτέθηκαν, βρήκε την δύναμη, σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει για να σωθεί.

    Στην αρχή, φαίνονται οι τρεις τους, Κουράμ Μπουτ, Γιουσέφ Ζαγκμπά και Ρασίντ Ρεντουάν, να πηγαίνουν αμέριμνοι προς την παμπ. Μετά από οκτώ νεκρούς και αρκετούς τραυματίες, έψαχναν τα επόμενα θύματα, πάντα με το αμάξι και τα μαχαίρια τους.

    Προσπάθησαν να μπουν στην παμπ, αλλά το προσωπικό έλαβε τα μέτρα του και είχε κλείσει όλες τις πόρτες, ώστε να μην κινδυνέψουν οι πελάτες. Αυτοί, έτυχε να δουν τον άνδρα που περνούσε απέναντι και έπεσαν πάνω του να τον σκοτώσουν. Ο ένας, με το ασπρόμαυρο μπλουζάκι, κάρφωσε ένα μαχαίρι στο σώμα του. Όμως, δεν τελείωσε εκεί. Στην συνέχεια, πήγε ο δεύτερος, με την φανέλα της Άρσεναλ και συνέχισε να τον μαχαιρώνει άγρια, κάτι που κάνει στο τέλος και ο τρίτος.

    Για καλή του τύχη, έφτασαν οι αστυνομικοί και κατευθείαν άρχισαν να πυροβολούν τους τρομοκράτες. Ο ένας, ο Μπουτ, προσπάθησε να μαχαιρώσει τον αστυνομικό αλλά δεν πρόλαβε.

    Ο Ρεντουάν, έπεσε στο έδαφος νεκρός, με τον αστυνομικό να τον κλωτσάει για να σιγουρευτεί.

    https://www.youtube.com/watch?v=kwD4ekdlbBI

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εκκενώθηκαν όλα τα πλοία σε λιμάνι της Δανίας μετά από απειλητικό τηλεφώνημα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μιανμάρ: Εξαφανίστηκε αεροσκάφος με 120 επιβαίνοντες – Βρέθηκαν συντρίμμια στη θάλασσα Ανταμάν (pic) (update)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας τζιχαντιστή που αιματοκύλισε το Λονδίνο



    ΣΧΟΛΙΑ