ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στάση εργασίας έχουν προκηρύξει για σήμερα, Πέμπτη από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στα αστικά λεωφορεία και τα τρόλεϊ . Τα οχήματα αναμένεται να αρχίσουν να αποσύρονται από τις 10 το πρωί, ενώ αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται ως τις 6 το απόγευμα.
Επίσης, έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη 1 μετά το μεσημέρι έξω από το υπουργείο Μεταφορών.
Τα υπόλοιπα μέσα μεταφοράς κινούνται κανονικά.
Οι ελλείψεις στα ανταλλακτικά, η μη ανανέωση του στόλου, οι οφειλές υπουργείων προς την εταιρεία, και η ζήτηση για προσλήψεις προσωπικού, είναι στο επίκεντρο των αιτημάτων των εργαζομένων.
Επίσης, σε ανακοίνωσή του, το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αναφέρει:
«Η δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στις Αστικές Συγκοινωνίες, ο υπάρχων χειμερινός προγραμματισμός δρομολόγησης που προδιαγράφει την ταλαιπωρία του επιβατικού κοινού με πολύωρες αναμονές στις στάσεις, η «αδιαφορία» της Διοίκησης της Ο.ΣΥ και η απραξία της, είναι μερικοί από τους λόγους που ως εργαζόμενοι, σεβόμενοι τους επιβάτες, τη δουλειά μας και την Εταιρεία, δεν μπορούμε να ανεχτούμε. Απαιτούνται λύσεις και πλέον αναλαμβάνουμε δράση μιας και οι ανευθυνουπεύθυνοι απλά περνούν περιστασιακά σε παραδοχές ύπαρξης προβλημάτων αλλά σε καμία λύση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συλλαλητήρια οργανώνουν σήμερα οι Κρητικοί για την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέες αποστάσεις από Κουρουμπλή παίρνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κλειστή η λεωφόρος Μεσογείων και στα δύο ρεύματα, από εργαζόμενους στα μεταλλεία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλεία: Νεκρό 4χρονο αγόρι που έπεσε μαζί με τον πατέρα του σε χαράδρα στη Νέδα
- Εμπορικός πόλεμος ΗΠΑ-Κίνας: Το Πεκίνο είναι πρόθυμο για τον επαναπροσδιορισμό των διμερών εμπορικών σχέσεων
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη γνωστός επιχειρηματίας σε νυχτερινό κέντρο
- Eurobank: Ηχηρή «ψήφος» εμπιστοσύνης από αναλυτές
