• Πολιτική

    Συγκλονίζει ο σύζυγος της 36χρονης μεσίτριας: «Ας μιλήσει ο γιατρός να ξέρω τι να πω στα παιδιά μου»

    • NewsRoom
    36χρονη Μεσίτρια


    Σπαραγμός, συγκίνηση και οργή υπάρχει για την οικογένεια και τον άντρα της άτυχης 36χρονης μεσίτριας που φαίνεται πως δολοφόνησε ο αγγειοχειρούργος μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Ο άνδρας της μεσίτριας, συγκλονίζει με τις δηλώσεις του στο protothema.gr: «Ήταν το στήριγμά μου, η φίλη μου, η συζυγός μου, η μητέρα των παιδιών μου. Για την γυναίκα μου καλά λόγια έχει να πει όλη η κοινωνία. Είχε ευρύ κοινωνικό περιβάλλον, όλοι λένε τα καλύτερα, όπου και να ρωτήσετε».

    Το μόνο που θέλει ο ίδιος, είναι να υπάρξει δικαίωση για την μνήμη της Ντιάνας. Κάνει έκκληση στον γιατρό να μιλήσει και να πει την αλήθεια για το τι συνέβη εκείνη την αποφράδα ημέρα προκειμένου να λυτρωθεί τόσο η ψυχή της γυναίκας όσο και η οικογένειά του. Για αυτά τα παιδιά που τόσο άδικα έχασαν την μητέρα τους, για να ξέρουν τον λόγο που θα υποστούν μια τόσο σοβαρή απώλεια:

    «Περιμένουμε από τους αρμόδιους να κάνουν την δουλειά τους. Εμείς θέλουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Για να ξέρουμε κυρίως τι να πούμε αύριο σε αυτά τα παιδιά. Μόνο ο γιατρός μπορεί να μας πει τι έγινε, ας το κάνει να λυτρωθούμε».

    Τα παιδιά, αυτά τα τρία αγγελούδια, είναι αυτά που απασχολούν περισσότερο τον άνδρα της άτυχης μεσίτριας. Υπενθυμίζεται πως μαζί της απέκτησε μια κόρη, την 8χρονη Σωτηρία. Βέβαια, η μεσίτρια από προηγούμενο γάμο είχε άλλα δύο παιδιά τα οποία ο άνδρας αυτός δεν αρνήθηκε ποτέ να δεχτεί ως δικά του παιδιά, έχοντας τα στην ίδια θέση με την μικρή κόρη τους:

     «Εμείς θα σταθούμε στα πόδια μας, θα παλέψουμε, θα ανασυγκροτηθούμε και θα κάνουμε ότι πρέπει γιατί είναι και πάνω από όλα τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί, προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε όλοι και να ορθοποδήσουμε και θα το κάνουμε».

    Τις επόμενες ημέρες και ώρες, η οικογένεια πρόκειται να παραλάβει το άψυχο σώμα της Ντιάνας, προκειμένου να γίνει η ταφή και να την αποχαιρετήσουν για πάντα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο συνταξιούχος της οργής και ο Πρωθυπουργός της σιωπής (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παράνομες οι περικοπές συντάξεων από το Ελεγκτικό Συνέδριο – Αδιάφορα σφυρίζει η Κυβέρνηση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπάτιος Πατμάνογλου – Ασπασία: Μία συνάντηση που «ράγισε» καρδιές (pic)

     



    ΣΧΟΛΙΑ