• Top Stories

    Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την επίθεση στο Παρίσι: Τι δήλωσαν Μέρκελ, Τραμπ, Ολάντ

    • NewsRoom
    Παρίσι


    Τα συλλυπητήριά της στη Γαλλία εξέφρασε η Γερμανίδα καγκελάριος Άγκελα Μέρκελ για την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, που κόστισε τη ζωή σε έναν αστυνομικό, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ.

    Την ανακοίνωση έκανε ο εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης Στέφεν Ζάιμπερτ: «Η καγκελάριος Μέρκελ εκφράζει τα συλλυπητήριά της στον (Γάλλο πρόεδρο) Φρανσουά Ολάντ μετά την επίθεση σε αστυνομικούς στο Παρίσι: Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου στα θύματα & τις οικογένειές τους.»

    Τραμπ: Είναι κάτι φοβερό

    Η επίθεση στο Παρίσι προκάλεσε την αντίδραση του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος δήλωσε ότι θυμίζει τρομοκρατικό χτύπημα.

    Αναλυτικά, ανέφερε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα, τα συλλυπητήριά μας στον λαό της Γαλλίας. Συμβαίνει και πάλι, όπως φαίνεται. Μοιάζει με μία ακόμη τρομοκρατική επίθεση. Τι να πει κανείς; Δεν τελειώνει ποτέ. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και να βρισκόμαστε σε εγρήγορση και θα το λέω αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα».

    Ολάντ: Θα βρισκόμαστε σε άκρα επαγρύπνηση

    Ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ από τη μεριά του είναι πεπεισμένος ότι «πρόκειται πιθανόν για τρομοκρατική επίθεση», ενώ τόνισε στο έκτακτο συμβούλιο ασφαλείας πως οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι σε επιφυλακή μέχρι τις εκλογές.

    Ακόμη ο Γάλλος πρόεδρος δήλωσε ότι «θα αποτίσουμε εθνικό φόρο τιμής για τον αστυνομικό που σκοτώθηκε τόσο άδικα». 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συγκλονιστικό video-ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στο Παρίσι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο τρόμος επανήλθε στο Παρίσι: Επίθεση τζιχαντιστών με έναν νεκρό και δύο τραυματίες (pics-video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Τσίπρας ετοιμάζεται να κάνει τη μεγαλύτερη ιδιωτικοποίηση του αιώνα: Τη ΔΕΗ!



    ΣΧΟΛΙΑ