• Top Stories

    Σχοινιάς: Αυτός είναι ο άνδρας που μετέδιδε την πτώση live στο Facebook (pics – video)

    Σχοινιάς


    Δύο νεκροί ήταν ο τραγικός απολογισμός της πτώσης του ψεκαστικού ελικοπτέρου στον Σχοινιά. Μάλιστα, στον έναν άτυχο άνδρα, η ζωή έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

    Ο Χριστόφορος Αλέξανδρος Βουλγαρέλης, που επέβαινε στο ελικόπτερο ως μέλος της εταιρείας ασφάλειας του, μετέδιδε live την πτήση του ελικοπτέρου, κάτι που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά το συμβάν, από το προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Χαρακτηριστικά, έγραψε σαν λεζάντα: «Έλεγχος βάρδιας από ψηλά».

    Ο εκλιπών, πέρα από την μικρή του ηλικία, ήταν και πατέρας ενός παιδιού. Ασχολείτο με το bodybuilding, έχοντας μάλιστα πολλές διακρίσεις, όπως την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Wabba World, το 2016.

    Πέρα όμως από αυτό, του άρεσε πολύ να περνάει χρόνο με τον γιο του και ήταν λάτρης των social media. Οι φίλοι του, δεν μπορούσαν με τίποτα να πιστέψουν το γεγονός ότι ο Χριστόφορος “χάθηκε”. Σύμφωνα με τα λεγόμενά τους, ήταν πολύ καλός οικογενειάρχης, ηθικός, κοινωνικός με αρχές, έχοντας μεγάλη αδυναμία στον γιο του. Αυτό επιβεβαίωσε και συνάδελφός του, που τους τελευταίους έξι μήνες εργάζονταν μαζί στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

    Λέγοντας πως έμαθε τα νέα από τις ειδήσεις και όντας φανερά συναισθηματικά φορτισμένος, πήρε τους συναδέλφους του και επιβεβαίωσε το δυστύχημα. «Ήταν άψογος άνθρωπος, οικογενειάρχης, συνάδελφος. Γενικά ήταν άνθρωπος της δράσης», είπε.

    Το να πετάξει με ελικόπτερο, ήταν μία από τις μεγάλες του επιθυμίες, κάτι που είχε εκφράσει στους συναδέλφους του. Τραγική ειρωνεία, ο πιλότος του έδωσε την άδεια και μαζί “έφυγαν” από την ζώη. Που να φαντάζονταν, αμφότεροι, το τι επρόκειτο να γίνει…


    Το χρονικό της πτώσης

    Στις 9:48 ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική για πτώση ελικοπτέρου που εκτελούσε ψεκασμούς στο πλαίσιο αντιμετώπισης των κουνουπιών στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Μάκρης και του Σχοινιά. Άμεσα ξεκίνησε επιχείρηση διάσωσης στην οποία συμμετείχαν 25 πυροσβέστες, ανάμεσα τους και δύο ομάδες της ΕΜΑΚ.

    Η προσέγγιση στο σημείο της πτώσης ήταν δύσκολη γιατί η περιοχή είναι βαλτώδης. Όταν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής έφτασαν στο σημείο της πτώσης, απεγκλώβισαν νεκρούς από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου δύο από τους τρεις επιβαίνοντες. Ο τρεις είναι τραυματίες και είχε καταφέρει να βγει από το ελικόπτερο με τη βοήθεια κατοίκων της περιοχής που έσπευσαν πρώτοι στο σημείο της πτώσης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σχοινιάς: Αυτός ήταν ο χειριστής του μοιραίου ελικοπτέρου (pics- video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σχοινιάς: Το μοιραίο ψεκαστικό ελικόπτερο με τρέιλερ στην Αττική Οδό 24 ώρες πριν την πτώση

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η πτώση του ελικοπτέρου στον Σχοινιά μεταδιδόταν live στο Facebook – Το βίντεο σοκ

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ