• Top Stories

    Σάλος στο Twitter με ρεπόρτερ που χλευάζει την βομβιστική επίθεση και τους νεκρούς του Μάντσεστερ (pics)

    • NewsRoom
    Μάντσεστερ


    Όρεξη για… αστειάκια φαίνεται πως είχε ο Αμερικάνος ρεπόρτερ, Ντέιβιντ Λίβιτ, σχετικά με την τραγωδία του Μάντσεστερ, τη στιγμή που τόσες οικογένειες θρηνούν για τις απώλειες των μελών της οικογένειάς τους και άλλες περιμένουν με κομμένη την ανάσα να βρεθούν, όντως στη λίστα των αγνοούμενων.

    Υπενθυμίζεται, πως η βομβιστική επίθεση, έγινε αφού τελείωσε την συναυλία της στο Manchester Arena η Αριάνα Γκράντε. Έτσι, αφορμώμενος από το γεγονός αυτό και ενώ είχε ήδη ξεσπάσει ο χαμός από το μακελειό, ο ρεπόρτερ ανέβασε στο Twitter το εξής: «Πολλοί νεκροί έχουν επιβεβαιωθεί στην Αρένα του Μάντσεστερ. Την τελευταία φορά που άκουσα την Αριάνα Γκράντε, παραλίγο να πεθάνω και εγώ».

    Ήταν λογικό, φυσικά, να νευριάσει τον κόσμο και να δεχθεί ύβρεις και σκληρές κριτικές από όλους, που αγωνιούσαν και προσεύχονταν να είναι όσοι περισσότεροι γίνεται ζωντανοί. Μάλιστα, διεθνή μέσα έκαναν αντικείμενο συζήτησης και σχολιασμού το “αστείο” του.

    Λίγη ώρα μετά, μάλλον “για τα μάτια του κόσμου”, διέγραψε την ανάρτησή του και άρχιζε να ζητάει συγγνώμη από τον κόσμο: «Συγνώμη που παραφέρθηκα. Δεν συνειδητοποίησα το μέγεθος της τραγωδίας. Πάντα κάνω χαζά αστεία για οτιδήποτε. Τα συλλυπητήρια μου στις οικογένειες».

    Όμως, δεν φαινόταν να το εννοούσε, καθώς και πάλι λίγη ώρα μετά, έκανε μια ειρωνική ανάρτηση, που έλεγε το εξής: «Για όσους αναρωτιούνται απλά έχω διαγράψει τα όσα είπα». Μάλιστα, το συνόδευε με μια φωτογραφία από κάποιον που κρύβεται στο κάθισμα του αυτοκινήτου του, λέγοντας πως «Εκανα ένα λάθος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δραματική εξέλιξη: Νεκρή η 8χρονη Σάφι – Η μικρή Κύπρια θύμα του μακελειού στο Μάντσεστερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βασίλισσα Ελισάβετ: Tο έθνος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από την επίθεση στο Μάντσεστερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συνελήφθη 23χρονος στο νότιο Μάντσεστερ για την επίθεση στη συναυλία

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ