ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο Καπανδρίτι όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η μεγάλη πυρκαγιά, βρίσκεται και ο Δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης. Ο Ηλίας Ψινάκης βρέθηκε ως εθελοντής στο Μετόχι, ενώ κουβάλησε μαζί του σάντουιτς και νερά για να μοιράσει στους πυροσβέστες, χαρακτηρίζοντάς τους μάλιστα ήρωες, όπως και τους κατοίκους που βοήθησαν με κάθε τρόπο στην πυρόσβεση.
Ο πιο δημοφιλής δήμαρχος μιλώντας στον ΣΚΑΪ αποκάλυψε ότι δεν γνώριζε για την πυρκαγιά, καθώς βρισκόταν σε ένα ερημονήσι και τον πήρε το πρωί στις 6 η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, για να τον ενημερώσει. «Μόλις το άκουσα πήρα ένα ελικόπτερο, τσακίστηκα και ήρθα. Δεν ήρθα να κάνω μόντελινγκ. Ήρθα να βοηθήσω! Με πεύκο και 7 μποφόρ και ο Μωυσής να είσαι, δεν σβήνει η φωτιά», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος χαρακτήρισε «πολύ ωραίο τυπάκι» τον προϊστάμενο της Πυροσβεστικής στο σημείο, με τον οποίο συνομίλησε,.
Κλείνοντας, καθησύχασε τους πολίτες ότι ο Δήμος Μαραθώνα δεν διατρέχει κανέναν κίνδυνο και η κατάσταση ελέγχθηκε νωρίς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεκαπενταύγουστος: Το «Πάσχα του καλοκαιριού» σε όλη την Ελλάδα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η νέα ανάρτηση όλο… νόημα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To νησί των φαντασμάτων πωλείται λιγότερο από ένα μικρο διαμέρισμα στο Λονδίνο (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- «Μαμά μου… θα με βοηθήσεις να περπατήσω;» – Το νέο βιβλίο της Αθηνάς Ευθυμίου αφιερωμένο στον γιο της
- Yalco: Νέος CFO ο Ανδρέας Σκύρλας
- ΙΟΒΕ: Μικρή υποχώρηση του δείκτη οικονομικού κλίματος – Εξασθένιση της καταναλωτικής εμπιστοσύνης
- Πιερρακάκης: Στρατηγικής σημασίας για τη θέση της χώρας η συνεργασία με την ΕΤΕπ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.