• Top Stories

    Ψυχιατρική εξέταση στον «σάτυρο των ασανσέρ»


    Σε ψυχιατρική εξέταση θα υποβληθεί ο 29χρονος «σάτυρος των ασανσέρ» ο οποίος κατηγορείται για επιθέσεις σε βάρος νεαρών γυναικών στον Πειραιά.

    Ο 29χρονος θα παραμείνει στα κρατητήρια. Την απόφαση για την ψυχιατρική εξέταση έλαβε ο εισαγγελέας Πειραιά καθώς σύμφωνα με τον συνήγορό του, αλλά και τους συγγενείς του, αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

    Ο 29χρονος τον τελευταίο χρόνο είχε σταματήσει τη φαρμακευτική αγωγή την οποία λάμβανε από μικρή ηλικία, εξαιτίας της απώλειας του πατέρα του.

    Ο νεαρός διαπιστώθηκε πως από τον περασμένο Ιούνιο έως και χθες, Κυριακή, που συνελήφθη είχε επιτεθεί σε έξι γυναίκες στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά.

    Οι αστυνομικοί που τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής που ερευνούσαν την υπόθεση, καθώς ένα από τα φερόμενα ως θύματα του 29χρονου είναι ανήλικη, έχουν εξιχνιάσει έως τώρα τις έξι επιθέσεις σε βάρος γυναικών, οι οποίες έγιναν στην πλειονότητά τους μέσα σε ανελκυστήρες πολυκατοικιών.

    Ο δράστης ακινητοποιούσε τα θύματα και ασελγούσε σε βάρος τους, υποστηρίζουν οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ενώ εξετάζουν το ενδεχόμενο ο άνθρωπος αυτός να εμπλέκεται και σε αρκετές ακόμη επιθέσεις που έχουν καταγραφεί τον τελευταίο χρόνο.

    Η προφυλάκισή του ή ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα, θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες θα υποβληθεί τις επόμενες ημέρες σε κρατικό νοσοκομείο.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Παρεμβατική δραστηριότητα» στο έργο της Δικαιοσύνης βλέπουν δύο πρώην πρόεδροι του ΔΣΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απορρίφθηκε το αίτημα Γιαννουσάκη για αναστολή εκτέλεσης της ποινής του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πανελλαδικές: Ανακοινώθηκαν οι βαθμολογίες των ειδικών μαθημάτων



    ΣΧΟΛΙΑ