• Top Stories

    Προβλήματα από την κακοκαιρία: Χαλαζόπτωση στο Ζαγόρι, μποτιλιάρισμα στην Ιονία Οδό

    • NewsRoom
    καιρός


    Προβλήματα προκαλεί η έντονη κακοκαιρία που έπληξε από το πρωί την Δυτική Ελλάδα. Από το μεσημέρι τα χωριά στο ανατολικό Ζαγόρι καθώς και τα χωριά του λεκανοπεδίου Ιωαννίνων δέχθηκαν το πέρασμα μιας έντονης χαλαζόπτωσης.

    Η μεταβολή του καιρού ξεκίνησε από τη νύχτα της Κυριακής της Ανάστασης προς Δευτέρα. Οι θερμοκρασίες για την εποχή είναι ιδιαίτερα χαμηλές ενώ από την Τροχαία Ιωαννίνων συνιστάται στους οδηγούς και τους εκδρομείς που επέλεξαν για τις μέρες του Πάσχα την Ήπειρο, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την επιστροφή τους.

    Παράλληλα, οι κακοκαιρία δυσκολεύει την επιστροφή των εκδρομέων το Πάσχα από την Ιόνια Οδό. Η κίνηση είναι μεγάλη με πολλά προβλήματα να παρατηρούνται στην ολοκαίνουρια σήραγγα της Κλόκοβας. Η Τροχαία σταδιακά κόβει την κυκλοφορία για να μην δημιουργείται μποτιλιάρισμα μέσα στις σήραγγες της Κλόκοβας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, η επιστροφή των εκδρομέων του Πάσχα, δεν γίνεται ομαλά, αφού ο μεγάλος αριθμός των οχημάτων, οδήγησε στο να σχηματιστούν ουρές αυτοκινήτων στην Ιόνια Οδό. Σύμφωνα με μαρτυρίες η η ουρά των αυτοκινήτων προς Αθήνα, ξεπερνά τα 6 χιλιόμετρα!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μαξίμου: Θα σεβαστούμε τις αποφάσεις του τουρκικού λαού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απίστευτο: Πέταξαν οπαδό από τις εξέδρες επειδή νόμιζαν ότι δεν ήταν «δικός τους»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ένας διασώστης του ΕΚΑΒ εξηγεί πώς χάνονται ζωές για το… τίποτα – Ποια είναι η ευθύνη των πολιτών



    ΣΧΟΛΙΑ