• City Stories

    Πώς έζησε ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τις εκρήξεις δίπλα από το πούλμαν της Ντόρτμουντ: «Είμαστε φοβισμένοι»

    • NewsRoom
    Σωκράτης Παπασταθόπουλος

    Σωκράτης Παπασταθόπουλος


    Τον φόβο και το σοκ που έζησε τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του μετέφερε ο αμυντικός της Ντόρτμουντ, Σωκράτης Παπασταθόπουλος, λίγη ώρα μετά τις τρεις εκρήξεις που πραγματοποιήθηκαν δίπλα από το πούλμαν που μετέφερε την ομάδα για τον αγώνα με την Μονακό, για το Champions League.

    Ο Παπασταθόπουλος μίλησε στους Έλληνες δημοσιογράφους της Cosmote TV για το πώς έζησε το περιστατικό. Ο Έλληνας διεθνής αποκάλυψε πως όλη η ομάδα είναι αναστατωμένη από το συμβάν και το κλίμα που είχε διαμορφωθεί ανάμεσα στους παίκτες καθιστούσε πολύ δύσκολο να γίνει αγώνας.

    Αρχικά είπε ότι είναι καλά στην υγεία του όπως και οι άλλοι συμπαίκτες του με εξαίρεση τον τραυματισμό του Μαρκ Μπάρτρα. Από την έκρηξη έσπασαν τα παράθυρα του λεωφορείου, σύμφωνα με τον Παπασταθόπουλου, και από τα θραύσματα τραυματίστηκε ο συμπαίκτης του στο χέρι.

    «Είμαστε φοβισμένοι και σοκαρισμένοι. Είναι δύσκολη η κατάσταση», συμπλήρωσε ο αμυντικός της Μπορούσια.

    Επίσης σύμφωνα με πληροφορίες ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος είπε στην οικογένειά του ότι η ομάδα ουσιαστικά σώθηκε από τα διπλά τζάμια ασφαλείας που είχε το λεωφορείο.

    Εξάλλου σε άλλη επικοινωνία που είχε με τον ΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας αμυντικός επιβεβαίωσε πως τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του είναι καλά στην υγεία τους, αλλά επιβεβαίωσε ότι όντως επικρατεί ένας μικρός πανικός και υπάρχει παντού αστυνομία η οποία τσεκάρει το ενδεχόμενο τρομοκρατικού χτυπήματος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εκρήξεις δίπλα από το πούλμαν της Μπορούσια Ντόρτμουντ, λίγο πριν την αναμέτρηση με τη Μονακό – Αναβλήθηκε ο αγώνας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σόιμπλε: Ο Ερντογάν μπορεί να θέλει να εγκαθιδρύσει ένα είδους δικτατορίας στην Τουρκία



    ΣΧΟΛΙΑ