ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ελικόπτερο που συμμετείχε στις επιχειρήσεις κατάσβεσης των πυρκαγιών στη βόρεια Πορτογαλία συντρίβη και κατόπιν εξερράγη, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος του.
«Το ελικόπτερο χτύπησε σε καλώδια υψηλής τάσης και συνετρίβη. Μετά τη συντριβή του στο έδαφος, το ελικόπτερο τυλίχθηκε στις φλόγες, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πιλότος, που ήταν και ο μοναδικός επιβάτης» δήλωσε ο επικεφαλής της αρχής πολιτικής προστασίας Ρουί Εστέβες κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης των δημοσιογράφων.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Κάστρο Νταίρε, σε απόσταση 320 χιλιομέτρων βορειοανατολικά της Λισαβόνας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσκας: Είχαμε πρόβλημα με τα αεροπλάνα επειδή έχει κλείσει το εργοστάσιο που έφτιαχνε τα καναντέρ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Eπανεμφάνιση Καμμένου: Τι είπε για τις διακοπές του Τσίπρα
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Το Μαξίμου παραδέχεται πως ο Τσίπρας παραθέριζε την ώρα των μεγάλων πυρκαγιών
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.