ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει τη στήριξη του πρώην άσου του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα στον πρόεδρο της Βενεζουέλας Νικολά Μαδούρο.
«Ο Θεός έβαλε το χέρι του», έγραψε ο Παύλος Πολάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.
Mε τον τρόπο αυτό προφανώς θέλησε να εκφράσει την ικανοποίησή του και παραπέμποντας στο γκολ που είχε σημειώσει, με το χέρι, ο Αργεντινός στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου, κόντρα στην Αγγλία, το 1986 στο Μεξικό.
Σε δική του ανάρτηση, στο ίδιο ηλεκτρονικό μέσο ο Ντιέγκο Μαραντόνα έγραψε ότι «θα ντυθεί στρατιώτης» για μια ελεύθερη Βενεζουέλα όταν το διατάξει ο Μαδούρο «για να αγωνιστώ εναντίον του ιμπεριαλισμού και εναντίον αυτών που θέλουν να αρπάξουν τις σημαίες μας, που είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μυστηριώδης υπόθεση στη Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να απαγάγουν Αλβανό επιχειρηματία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κ. Μητσοτάκης: «Aπαράδεκτη η επίθεση στον δήμαρχο Κυθήρων, διχάζει την κοινωνία»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Investment Round 2017: Ως τις 23 Οκτωβρίου η προθεσμία για καινοτόμα projects στην βιώσιμη ενέργεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΥΠΑ: Voucher έως 750 ευρώ για 100.000 εργαζόμενους – Ποιοι μπορούν να συμμετάσχουν
- Ενέργεια: Χαμηλότερες από το μέσο όρο της ΕΕ οι τιμές για ρεύμα και φυσικό αέριο στην Ελλάδα
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Δεκαεννέα πλοία με Κυπριακή σημαία στον Περσικό Κόλπο
- Πόλεμος στο Ιράν: Χτυπήθηκε αμερικανικό δεξαμενόπλοιο στον Περσικό Κόλπο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.