• Ελλάδα

    ΠΟΕΔΗΝ: Τρύπιο το καλάθι Τσίπρα για τη δημόσια υγεία

    • NewsRoom


    Με κινητοποιήσεις θα υποδεχθούν τον πρωθυπουργό στη Θεσσαλονίκη οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία, καθώς, όπως λένε το «καλάθι» του Αλέξη Τσίπρα στη Διεθνή Έκθεση θα είναι άδειο.

    Όπως ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί πορεία «Διάσωσης» της Δημόσια Υγείας – Πρόνοιας.

    Πιο αναλυτικά, έχει προγραμματιστεί, συγκέντρωση στις 8π.μ. στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και θα ακολουθήσει μεγάλη πορεία στους δρόμους της πόλης αλλά και στα Νοσοκομεία Θεαγένειο, ΑΧΕΠΑ, Γεννηματάς, Άγιος Δημήτριος. Η πορεία θα καταλήξει στο Γραφείο του Πρωθυπουργού της Θεσσαλονίκης.

    Για το λόγο αυτό, η ΠΟΕΔΗΝ προκήρυξε στάση εργασίας:

    • 8πμ – 12 μεσημέρι για τα Σωματεία Μέλη της Θεσσαλονίκης
    • 7πμ – 3μμ για τα Σωματεία Μέλη Ανατολικής Μακεδονίας &Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Ηπείρου
    • Για τα Σωματεία Μέλη της υπόλοιπης Χώρας καλύπτουμε ότι μορφή δράσης επιλέξουν για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις με μπλοκ ή μεμονωμένων εργαζόμενων μελών τους.

    Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου η ΠΟΕΔΗΝ θα πραγματοποιήσει Συλλαλητήριο Συγκέντρωσης στις 6μ.μ. στο Άγαλμα Βενιζέλου.

    Όπως τονίζει η ΠΟΕΔΗΝ σε σχετική ανακοίνωση, «το καλάθι του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια των ΔΕΘ 2014, 2015, 2016 ήταν τρύπιο. Περιλάμβανε μόνο αμέτρητα θα….. και ψέματα…..

    Για άλλη μια χρονιά οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ 2017 θα είναι πολλά ψέματα…… και θα……..

    Δεν πήραν χαμπάρι ότι κατέρρευσε ο Κρατικός Μηχανισμός και τα Δημόσια Νοσοκομεία, επειδή η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αναζητά τα υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα, από την μείωση των λειτουργικών δαπανών των φορέων που παρέχουν τα κοινωνικά αγαθά. Παντού χαλασμένα μέσα. Πυροσβεστικά, περιπολικά, ΕΚΑΒ, υποδομές και εξοπλισμός Νοσοκομείων….»

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΟΕΔΗΝ: Τραγική η επιχειρησιακή κατάσταση του ΕΚΑΒ στα σημεία των πυρκαγιών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΠΟΕΔΗΝ σε Τσίπρα: Στην Άρτα δεν γίνονται χειρουργεία λόγω έλλειψης πιστώσεων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΠΟΕΔΗΝ: Αυτές είναι οι δαπάνες που θέλει να νομιμοποιήσει το Υπ. Υγείας



    ΣΧΟΛΙΑ