• Top Stories

    Ποινή φυλάκισης 15 μηνών στον Γιώργο Κιμούλη για χρέη στο Δημόσιο

    • NewsRoom
    Σταύρος Νιάρχος

    Γιώργος Κιμούλης


    Ένα βήμα πριν από τη φυλακή βρίσκεται ο Γιώργος Κιμούλης, αφού καταδικάστηκε σε φυλάκιση 15 μηνών, λόγω χρεών στο Δημόσιο, τα οποία ανέρχονται περίπου  σε 250.000 ευρώ. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης έχασε τη ρύθμιση στην οποία είχε ενταχθεί, με συνέπεια να απειλείται με φυλάκιση.

    Η ποινή που του επιβλήθηκε σε δεύτερο βαθμό, όπως γράφει η εφημερίδα «Espresso» είναι χωρίς αναστολή, καθώς θεωρείται ύποπτος εξαιτίας άλλης καταδικαστικής απόφασης. Ωστόσο, η μετατροπή της προς 25 ευρώ ημερησίως δίνει τη δυνατότητα στον ηθοποιό να πληρώσει 25.000 ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις, για να μη βρεθεί στην φυλακή.

    Τα προβλήματα από τις επιχειρηματικές δραστηριότητές του Γιώργου Κιμούλη είναι γνωστά ήδη από το 2001, όμως τέσσερα χρόνια αργότερα δεν έχει καταφέρει να απεμπλακεί. Ο ίδιος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο του, ενώ μάρτυρας υπεράσπισης του ήταν ο λογιστής του. Η υπόθεση αφορά εταιρεία που συστάθηκε το 2001 για θέατρο του Γιώργου Κιμούλη που υπήρχε σε μισθωμένο ακίνητο και λειτουργούσε και σαν σχολή Σε αυτή την εταιρεία ήταν μέτοχος και η μητέρα του ηθοποιού, η οποία ασκούσε την διαχείριση.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Γιώργος Κιμούλης: Γιατί παραιτήθηκε από το Κέντρο Πολιτισμού του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος. Όλο το παρασκήνιο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνδυνος- θάνατος για χιλιάδες μικρομεσαίες επιχειρήσεις οι κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών – Έρχεται προσφυγή για τις Κυριακές

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου στον Ελλάκτωρα;



    ΣΧΟΛΙΑ