ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Χριστουγεννιάτικο Δείπνο της ΕΛΠΙΔΑΣ, Bvlgari και Kessaris στην Αθήνα, Art Fair Μουσείο ILIAS LALAOUNIS, κέντρο Πολιτισμού και Επιστήμης Mara Karetsos, το Λονδίνο στηρίζει την Axion Hellas και η Περιπέτεια και τα παραμύθια της
«Την αγάπη μου και τη διάθεσή μου να ασχοληθώ με την πόλη που γεννήθηκα και μεγάλωσα δεν την έκρυψα ποτέ» δήλωσε ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, ερωτηθείς εάν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον δήμο Αθηναίων στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019.
Ο κ. Πατούλης μιλώντας το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ – ΜΠΕ «Πρακτορείο 104,9Fm» άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κατέβει υποψήφιος, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται κανείς να δώσει τον καλύτερο εαυτό του για να γίνει η Αθήνα πραγματική πρωτεύουσα -όχι μόνο της Ελλάδας- αλλά και πρωτεύουσα πολιτισμού της Ευρώπης και ιδεών σε παγκόσμιο επίπεδο».
Αναφέρθηκε επίσης στη δημιουργία του Ομίλου Ενεργών Πολιτών «Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά» λέγοντας πως στόχος είναι να μετατραπούν η Αθήνα και οι γειτονιές της «στην πόλη που οραματιζόμαστε και να δέχεται τουρίστες δώδεκα μήνες το χρόνο από ολόκληρο τον κόσμο».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Αλ. Τσίπρας θα προσπαθήσει να ωραιοποιήσει την κατάσταση στη ΔΕΘ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τσίπρας: «Είσαι σίγουρος ότι δεν μας κοροϊδεύει;» είπε στον Τζανακόπουλο για την επένδυση της «Παπαστράτος»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μέρκελ: Όλα τα κράτη μέλη δείχνουν οικονομική ανάπτυξη, περιλαμβανομένης της Ελλάδας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: «Άξονας εθνών που βλέπουν κατάματα την πραγματικότητα»
- Μεξικό: Ο στρατός σκότωσε τον αρχηγό του καρτέλ “Χαλίσκο Νουέβα Χενερασιόν”
- ΗΠΑ: Οι εμπορικές συμφωνίες «θα εξακολουθήσουν να ισχύουν»
- ΗΠΑ – Ιράν: Νέες διαπραγματεύσεις την προσεχή Πέμπτη στη Γενεύη – Ο Ιρανός ΥΠΕΞ Αραγτσί θεωρεί ότι “υπάρχουν ακόμη πιθανότητες” για την επίτευξη μιας συμφωνίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.