ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την Τρίτη, 1η Αυγούστου, οι φαρμακοποιοί θα κόψουν κάθε είδους πίστωση αναλώσιμων υλικών για τους ασφαλισμένους, αφού έως και την Παρασκευή, ο ΕΟΠΥΥ, εξόφλησε στην Αθήνα, για τον Ιανουάριο (!), λιγότερα και από τα μισά φαρμακεία.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου, Κυριάκος Θεοδοσιάδης, μίλησε στον ΣΚΑΪ για την κατάσταση: «Μπαίνουμε στον Αύγουστο και συζητάμε για τον Ιανουάριο. Η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ προβλέπει πληρωμή των οφειλών εντός 60 ημερών και ήδη έχουν περάσει σχεδόν 7 μήνες».
Στην συνέχεια, έκανε ερώτημα στον υπουργό Υγείας, για το πώς αισθάνεται που η υπογραφή του δεν είναι αξιόπιστη. Πάντως, αν το πρόβλημα μείνει, θα υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για κάποιους ανθρώπους, όπως πχ. με τους διαβητικούς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τζανακόπουλος: Εργαζόμαστε για μια δυναμική ανάκαμψη της οικονομίας
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πιέζει για Εξεταστική Επιτροπή η αντιπολίτευση – Σε δύσκολη θέση ο Τσίπρας
MH ΧΑΣΕΤΕ: Τσακαλώτος – Πιτσιλής: Θέλουν να μείνουν πάση θυσία ζωντανές οι λίστες με τους φοροφυγάδες. Έντονο παρασκήνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το ευρωπαϊκό φυσικό αέριο παραμένει σε εύρος πέντε εβδομάδων καθώς προχωρά η συσσώρευση αποθεμάτων
- Τουρκία: Επιδιώκει να δημιουργήσει βιομηχανικές ζώνες στη Συρία για να ενισχύσει το εμπόριο
- Άδωνις Γεωργιάδης: Επίσκεψη στο Νοσοκομείο της Κω – ευχαρίστησε τον διοικητή και τους εργαζόμενους
- Τραμπ: Νέες απειλές για δασμούς σε Ευρώπη, φαρμακευτικές εταιρείες και κατασκευαστές τσιπ – Οι δυο υποψήφιοι για την Fed
