ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που τον θέλουν έχει κοινωνικές σχέσεις με τον πλοιοκτήτη του Αγία Ζώνη II, Θεόδωρο Κουντούρη, προχώρησε ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.
Αναλυτικά στο δελτίο τύπου αναφέρεται:
Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2017
Διάψευση δημοσιευμάτων για δήθεν κοινωνικές σχέσεις Κουρουμπλή – Κουντούρη
Το σημερινό επεισόδιο, που με εμφανίζει να χορεύω σε εκδήλωση του ιδιοκτήτη του Δ/Ξ Αγία Ζώνη 2 είναι λυπηρό και αναδεικνύει τον ιστό της λάσπης που υφαίνεται για το πρόσωπο μου, με σαφή στόχο να πληγεί η Κυβέρνηση. Ο συνδυασμός ενός άσχετου γεγονότος με το ναυάγιο του δεξαμενοπλοίου αποδεικνύει τον πανικό στον οποίο έχουν περιέλθει όσοι ήλπιζαν να μας χρεώσουν αναποτελεσματικότητα και ολιγωρία.
Η εκδήλωση στην οποία παραβρέθηκα ως όφειλα, ήταν η Ετήσια Εκδήλωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Ναυπηγικής Βιομηχανίας. Υπάρχει και σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου. Θεωρώ αυτονόητο ότι το να αποδέχεται ο υπουργός προσκλήσεις εκπροσώπων του παραγωγικού ιστού της χώρας, δεν είναι μόνο συμβατό με τη δραστηριότητά του, αλλά και επιβεβλημένο. Τέτοιου είδους ολοκληρωτικές συμπεριφορές όμως, όπως τα σημερινά δημοσιεύματα, αποκαλύπτουν το DNA του αναχρονιστικού μηχανισμού που επιχειρεί να ματαιώσει κάθε προσπάθεια για το αύριο του τόπου.
Η πρωτοβουλία μου να ζητήσω και από τα άλλα κόμματα να καταθέσουμε από κοινού αίτημα στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου για επανεξέταση όλων των αθωωτικών πράξεων και αποφάσεων της τελευταίας δεκαετίας που συνδέονται με το λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές πράξεις, έχει αναστατώσει πολλά συμφέροντα.
Η προσπάθεια εκβιασμού μου θα πέσει στο κενό.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκαλύψεις σοκ: Τα ζεϊμπέκικα του Κουρουμπλή στο πάρτι του ιδιοκτήτη του Αγ. Ζώνη ΙΙ (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν θα επισκεφθεί τελικά το Άγιο Όρος ο Τσίπρας
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκτός λειτουργίας ο προαστιακός λόγω βραχυκυκλώματος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες αγοραπωλησίες μετοχών στην Real Consulting
- Μπαρό (ΥΠΕΞ Γαλλίας): Το Ιράν θα πρέπει να κάνει μεγάλες παραχωρήσεις για να τελειώσει ο πόλεμος
- Ρούμπιο: «Απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
- Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη: Ο «έως χθες υπερασπιστής της Δικαιοσύνης» επιτίθεται με χυδαία υπονοούμενα στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.