• Πολιτική

    Π. Φάληρο: Στην ντουλάπα κρυβόταν ο τέταρτος δράστης – Η γκάφα και η διαφυγή

    • NewsRoom
    Παλαιό Φάληρο


    Μια αδιανόητη γκάφα, που όμοια της ίσως να μην έχει υπάρξει ποτέ ξανά στα χρονικά, πραγματοποίησε χθες η ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με την υπόθεση στο Π. Φάληρο, χθες τη Δευτέρα.

    Ο τέταρτος δράστης της υπόθεσης, τον οποίο οι αστυνομικοί δεν είχαν εντοπίσει και πίστευαν ότι είχε διαφύγει, κρυβόταν στην ντουλάπα του διαμερίσματος στο οποίο κατάφερε να εισβάλλει. Αυτό ήταν το μόνο σημείο που οι αστυνομικοί δεν κοίταξαν και όπως φαίνεται ο δράστης τους ξεγέλασε.

    Περίπου στα μεσάνυχτα, αφού είχε ήδη κάτσει 14 ώρες μέσα στη ντουλάπα, ο ληστής αφού σιγουρεύτηκε ότι δεν υπήρχε αστυνομικός στο διαμέρισμα, βγήκε από την κρυψώνα του, απείλησε με πιστόλι, σύμφωνα με μαρτυρίες, τους ενοίκους που το πρωί της ίδιας ημέρας είχε ληστέψει αλλά και κάποιους άλλους ενοίκους της πολυκατοικίας που ξύπνησαν για να δουν τι συνέβη, βγήκε στο δρόμο προσέχοντας να μην τον δουν και χάθηκε μέσα στο σκοτάδι.

    Το απίστευτο και… αστείο της υπόθεσης, όμως, είναι το εξής. Ο δράστης, έχόντας τόσο μεγάλη αγωνία και άγχος, μένοντας τόσες ώρες μεσα στην ντουλάπα, αναγκάστηκε να… αφοδεύσει μέσα στην κρυψώνα του. Αυτό είναι θετικό για την ΕΛ.ΑΣ., καθώς, τουλάχιστον, οι αρχές έχουν στα χέρια τους μια ποσότητα από το DNA του δράστη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αγία Πετρούπολη: Δείτε τον τρομοκράτη πριν μπει στο μετρό (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιον παίκτη έδιωξαν οι «Διάσημοι» από την ομάδα τους; (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μπαράζ κατασχέσεων από την εφορία: 11 κάθε λεπτό – 5.000 κάθε μέρα!

     



    ΣΧΟΛΙΑ