• Top Stories

    Ούτε ένας αδιόριστος Συριζαίος: Η d.j. του ΟΑΣΑ πήγε μετακλητή στο γραφείο του Σπίρτζη


    Προαγωγή και µάλιστα στο γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών, Χρήστου Σπίρτζη, παίρνει η άλλοτε «d.j.» του ΟΑΣΑ, που είχε μείνει «ορφανή» από διορισμό. Η Βέρθα Ευθυµιάδου είχε απασχολήσει τον περασµένο Οκτώβριο τα Μέσα Μαζικής Ενηµέρωσης και όχι… µόνο, αφού είχε πάρει µε απευθείας ανάθεση τη µουσική επιµέλεια στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, λαµβάνοντας παράλληλα αποδοχές της τάξεως των 3.900 ευρώ για το διάστηµα Οκτωβρίου – ∆εκεµβρίου 2016.

    Τελικά οι άνθρωποι του ΟΑΣΑ δεν είχαν υπολογίσει το κόστος των πνευματικών δικαιωμάτων και το θέμα πάγωσε.

    Το πρόβλημα όμως λύθηκε μερικούς µήνες αργότερα και συγκεκριµένα στις 10 Ιουλίου όπου η κ. Ευθυμιάδου διορίζεται σε θέση µετακλητής υπαλλήλου στο πολιτικό γραφείο του υπουργού Υποδοµών και Μεταφορών Χρήστου Σπίρτζη.

    Στο σηµείο αυτό αξίζει να τονίσουµε πως, σύµφωνα πάντα µε τα όσα αναγράφει η ίδια στο βιογραφικό της, είναι καθηγήτρια πιάνου και παιδαγωγός.

    Οι σπουδές της δηλαδή περιορίζονται καθαρά σε ό,τι αφορά τη µουσική, ενώ για την επαγγελµατική της εµπειρία δεν υπάρχει αναφορά σε άλλης ειδικότητας προϋπηρεσία. Υπενθυµίζεται πως η Βέρθα Ευθυµιάδου είναι εκλεγµένο µέλος στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Πεντέλης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μεγάλο σκάνδαλο: Πώς η ΓΓ Περιουσίας Πέτη Πέρκα ευνόησε το Nammos στην Μύκονο. Το μίσθωμα και ο Αντώνης Ρέμος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλα σε εξέλιξη: Το μεγάλο (παράνομο) πάρτι στις ελληνικές παραλίες

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σκάνδαλο Petrobras: Κατηγορείται ο Κωνσταντίνος Κοτρωνάκης για δωροδοκία



    ΣΧΟΛΙΑ