• Top Stories

    Νίκαια: Η αστυνομία συνέλαβε οπλισμένο «μπράβο» να κρύβεται σε πατάρι σπιτιού

    ΠΟΑΣΥ


    Ένα άκρως σοβαρό περιστατικό διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στην περιοχή της Νίκαιας και πιο συγκεκριμένα στην οδό Πέτρου Ράλλη 392, σε μια διώροφη μονοκατοικία, στην οποία κατοικούν στο ισόγειο ένα ζευγάρι Πακιστανών και στον 1ο όροφο η ιδιοκτήτρια της οικίας.

    Σύμφωνα με καταγγελία του ζευγαριού στην Αστυνομία, η ιδιοκτήτρια έφερε στο σπίτι δύο άνδρες που τους χαρακτήρισαν ως «φουσκωτούς», με σκοπό να νοικιάσουν το σπίτι, ενώ ο ένας απείλησε τον Πακιστανό με όπλο.

    Η ΕΛΑΣ έσπευσε αμέσως στο σημείο και συνέλαβε τον έναν από τους δύο άνδρες που βρισκόταν έξω από το σπίτι, ενώ έπειτα  από εισαγγελική εντολή εισέβαλε στο σπίτι του 1ου ορόφου έτσι ώστε να αναζητήσει τον δεύτερο άνδρα με το όπλο.

    Το ζευγάρι ανέφερε ότι η ιδιοκτήτρια τον φυγάδευσε, ωστόσο η ίδια το αρνείται.

    Έπειτα οι άνδρες της ΕΛΑΣ μπήκαν στο σπίτι και τον βρήκαν στο πατάρι του σπιτιού, όπου και συνελήφθη. Πρόκειται για έναν 34χρονο γνωστό «μπράβο» της περιοχής, τον οποίο έφερε η ιδιοκτήτρια για να διώξει το ζευγάρι από το σπίτι. Το 2009 είχε κατηγορηθεί για δολοφονία γνωστού ιδιοκτήτη μπαρ στους Αμπελόκηπους, ενώ δύο χρόνια μετά επιχείρησαν άγνωστοι να τον δολοφονήσουν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαμός στο Twitter με την υποψήφια Βαλαβάνη – Έγινε πράξη η επιθυμία του κόσμου (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ειρήνη Κολιδά: Ακόμα μια «καυτή» φωτογραφία που έριξε το Instagram (pic)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τσίπρας: «Καταργούμε τις Πανελλήνιες» – Όλα όσα αλλάζουν στην Παιδεία

     



    ΣΧΟΛΙΑ