ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το περιστατικό με τους 106 φοιτητές, που παρέδωσαν την ίδια εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καταδίκασε με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ). Μάλιστα, ζήτησε και την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης σχολής.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής.
Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταθάκης σε Eldorado :«Υπάρχουν απαράβατοι όροι για να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ποιος πιστεύει το αφήγημα του κ. Τσίπρα όταν 4 εκατ. Ελληνες χρωστάνε στην εφορία;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Reuters: Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να βγει από τα Mνημόνια με πρωθυπουργό τον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κρεμλίνο για δηλώσεις Τραμπ: Όλοι πρέπει να είναι προσεκτικοί με τη ρητορική τους για τα πυρηνικά
- Εσύ πού θα βγεις αυτόν τον μήνα; Βρες μοναδικές προτάσεις εξόδου για όλη την οικογένεια στα Public!
- Κίνα-Ρωσία: Κοινές στρατιωτικές ασκήσεις στη Θάλασσα της Ιαπωνίας
- Axios: Υπό πίεση ο Τραμπ να αναγνωρίσει το παλαιστινιακό κράτος – Η επιστολή των 12 Δημοκρατικών και στάση των Ρεπουμπλικάνων
