ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το περιστατικό με τους 106 φοιτητές, που παρέδωσαν την ίδια εργασία στο Πανεπιστήμιο Πατρών, καταδίκασε με ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία (ΝΔ). Μάλιστα, ζήτησε και την παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης σχολής.
Δείτε την ανακοίνωση:
«Από την πρώτη στιγμή τόσο ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ κ. Κώστας Δέρβος όσο και η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ Πανεπιστημίων καταδίκασαν το περιστατικό που συνέβη στην Πάτρα. Ταυτόχρονα, ζητήθηκε η παραίτηση του υπευθύνου της ΔΑΠ – ΝΔΦΚ της συγκεκριμένης Σχολής.
Σε κάθε περίπτωση η Νέα Δημοκρατία απαιτεί το σεβασμό των κανονισμών από όλους χωρίς εκπτώσεις και χωρίς υπερβολές.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σταθάκης σε Eldorado :«Υπάρχουν απαράβατοι όροι για να λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΝΔ: Ποιος πιστεύει το αφήγημα του κ. Τσίπρα όταν 4 εκατ. Ελληνες χρωστάνε στην εφορία;
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Reuters: Δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να βγει από τα Mνημόνια με πρωθυπουργό τον Τσίπρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επεισόδιο στη Χίο: Μεγάλη κινητοποίηση στο νοσοκομείο για τους τραυματίες, ετοιμάζονται χειρουργεία, λέει ο δήμαρχος
- Κεραμέως: Έσπασε το «φράγμα» των 1.500 ευρώ ο μέσος μισθός πλήρους απασχόλησης
- Πρόσκληση Δένδια στον Χέγκσεθ να επισκεφθεί την Ελλάδα, συζήτησαν για τα F-35
- Πετρέλαιο: Άνοδος εν όψει των εντάσεων ΗΠΑ – Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.