• Top Stories

    ΝΔ για Βερναρδάκη: «Το είδαμε κι αυτό, η Κυβέρνηση φακελώνει πολίτες!»

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Επίθεση εναντίον του υπουργού Επικρατείας, Χριστόφορου Βερναρδάκη εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή ανάρτηση του υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την οποία υπάρχει μηναίο Ρεπόρτ με το οποίο η κυβέρνηση «παρακολουθεί τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media».

    Ο κ. Βερναρδάκης στην ανάρτησή του ανέφερε, χαρακτηριστικά:«Το μηνιαίο report με το οποίο παρακολουθούμε τα ποιοτικά και ποσοτικά δεδομένα στα social media περιέχει για το μήνα αυτό και ένα ενδιαφέρον (παραπολιτικό) στοιχείο: συνεχίζεται η μαζική δημιουργία ψεύτικων λογαριασμών που ξεκίνησε από τον Σεπτέμβριο και αφορά φανς τηλεοπτικών σώου που ακολουθούν ταυτόχρονα πολλούς δεξιούς λογαριασμούς.»

    Η Νεά Δημοκρατία, αφού υπενθυμίσει την πρόσφατη παραδοχή σε συνέντευξη του κ. Βερναρδάκη για συνεργασία με εταιρείες δημοσκοπήσεων που δημοσίευσαν αμφιλεγόμενες έρευνες, κατηγόρησε τον Χριστόφορο Βερναρδάκη και την κυβέρνηση για «φακέλωμα» πολιτών στα social media.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

    «Μετά την γνωστή απόπειρα χειραγώγησης των ερευνών και τις στημένες δημοσκοπήσεις που κατασκευάζονται στα υπόγεια του Μαξίμου, επιβεβαιώνεται – και μάλιστα αρμοδίως – ότι η Κυβέρνηση παρακολουθεί τους λογαριασμούς των πολιτών στα Social Media.

    Το πραγματικά απίστευτο είναι ότι Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης παραδέχεται ότι η Κυβέρνηση κρατά αρχείο, φακελώνοντας τους πολίτες ανάλογα με τα πολιτικά τους πιστεύω.

    Το επόμενο βήμα θα είναι να εκδώσουν και πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων, με βάση τα posts των πολιτών στο Facebook και το Twitter».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 1000 ευρώ κοινωνικό μέρισμα σε 1 εκατ. πολίτες «τάζει» ο Χρ. Βερναρδάκης για το 2017

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρ. Βερναρδάκης: Θα προχωρήσουμε στη νομιμοποίηση 10.000 συμβασιούχων

     



    ΣΧΟΛΙΑ