• Top Stories

    Μπριζίτ Μακρόν: «Έλληνες, σας αγαπώ» (video)

    • NewsRoom
    Μπριζίτ


    Ενθουσιασμένη με την Ελλάδα φαίνεται πως είναι η Μπριζίτ Μακρόν. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου της ελληνοαμερικανικής ιστοσελίδας greekreporter.com, σχετικά με το τι της άρεσε πιο πολύ στη χώρα μας είπε «η Πνύκα και ο Παρθενώνας».

    Μάλιστα, δεν θυμόταν την ονομασία της Πλάκας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να ρωτήσει κάποιον αρμόδιο, ο οποίος μετά από κάποια δευτερόλεπτα σκέψης τής έδωσε την απάντηση.

    Η Μπριζίτ μίλησε και για τις βόλτες που έκανε στα παραδοσιακά σοκάκια, ενώ αυτό που την κέρδισε ήταν οι ιδιαίτερα θερμοί Έλληνες.

    Μάλιστα, σε παρατήρηση του δημοσιογράφου πως οι Έλληνες την αγάπησαν, εκείνη απάντησε με ενθουσιασμό: «Τους αγάπησα κι εγώ»!

    Παρόμοια ήταν και η απάντηση του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος σε ερώτηση για το πώς πέρασε στην Ελλάδα, απάντησε «λατρεύω να βρίσκομαι στην Ελλάδα».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εμανουέλ-Μπριζίτ Μακρόν: Έσπασαν το πρωτόκολλο και βόλταραν στο Σύνταγμα ανάμεσα στον κόσμο (pics+video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα γαλάζια ντύθηκε η Μπριζίτ για την ξενάγηση στην Αρχαία Αγορά: Έδωσε φιλιά στους δημοσιογράφους (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τα δώρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στην Μπριζίτ Τρονιέ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ