ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία φορά η περιοχή γύρω από το Πολυτεχνείο έγινε μέρος οδομαχιών ανάμεσα στις ομάδες νεαρών και τα ΜΑΤ. Μολότοφ και διακοπή κυκλοφορίας.
Τα επεισόδια ξεκίνησαν μετά τις δέκα το βράδυ της Πέμπτης και συνεχίστηκαν και μετά τα μεσάνυχτα στις διασταυρώσεις των οδών Πατησίων και Τοσίτσα και Λόυδ Τζωρτζ και Σαρρή.
Οι νεαροί έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και πέταξαν μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων που σταθμεύουν στην περιοχή, με αποτέλεσμα να διακοπεί για αρκετή ώρα η κυκλοφορία των οχημάτων.
Σύμφωνα με την αστυνομία, προσήχθησαν 16 άτομα τα οποία αργότερα αφέθηκαν ελεύθερα.
(ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οικογένεια Λεμονή: Νόμιζαν ότι έγιναν Λάτσηδες επειδή πουλούσαν παπούτσια στην κ. Λάτση
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον Φάις και επίσημα η Καλογήρου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΤΑΔ: Αναβαθμίζει την εμπειρία επισκεπτών στο Αχίλλειο Μουσείο
- Σδούκου για μέτρα ΔΕΘ: Στόχος των μεταρρυθμίσεων το ουσιαστικό αποτύπωμα στην κοινωνία
- Ισραήλ: Διέρρευσαν ηχητικά της στρατιωτικής υπηρεσίας – «Απαραίτητος ο θάνατος χιλιάδων Παλαιστινίων για τις μελλοντικές γενιές»
- Φωκίδα: Φωτιά εκδηλώθηκε σε δάσος στην περιοχή Καλό Πηγάδι
