• Πολιτική

    Μάντσεστερ: Φήμες για μικρή Ελληνίδα αγνοούμενη από την επίθεση (pic)

    • NewsRoom
    Σάφι Ρόουζ Ρούσσος


    Μια ανεπιβεβαίωτη πληροφορία κυκλοφορεί εδώ και λίγα λεπτά στο διαδίκτυο, για την επίθεση στο Μάντσεστερ. Υπάρχει η φήμη ότι η πιο μικρή ηλικιακά αγνοούμενη από την βομβιστική επίθεση στην συναυλία της Αριάνα Γκράντε, είναι Ελληνίδα.

    Το όνομά της είναι Σάφι Ρόουζ Ρούσος (Saffie Rose Roussos), είναι μόλις οκτώ χρονών και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία αναφέρουν πως βρίσκεται στις ανακοινώσεις των Βρετανικών Αρχών για τους αγνοούμενους από την επίθεση.

    Η μικρή, είχε πάει να παρακολουθήσει την συναυλία της ποπ σταρ Αριάνα Γκράντε με την μητέρα της και την μεγαλύτερη αδερφή της. Το Facebook και τα κοινωνικά δίκτυα είναι γεμάτα από την φωτογραφία της και οι συγγενείς της την ψάχνουν εναγωνίως.

    H εικόνα της 8χρονης όπως δημοσιεύτηκε στον βρετανικό Τύπο:

    Το αν η καταγωγή της είναι ελληνική δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα από την Πρεσβεία του Λονδίνου, αλλά το ελληνικής ρίζας επίθετό της, οδηγεί στην σκέψη αυτή και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η εξέλιξη της υπόθεσης.

    Μια γυναίκα, που δεν αναφέρεται το όνομα της, δήλωσε: «Η φίλη της αδερφής μου και οι κόρες της ήταν στην συναυλία. Η Σάφι, οκτώ χρονών, αγνοείται ακόμα. Η μαμά της Λίζα και η αδερφή της, Ας, βρίσκονται στο νοσοκομείο, αλλά δεν απειλείται η ζωή τους».

    Σάφι

    Βρέθηκε η μικρή Σάφι;

    Αξιοσημείωτο είναι το ότι ορισμένοι σχολιάζοντας τις αναρτήσεις αναφέρουν ότι έχουν ακούσει ότι το μικρό κορίτσι έχει εντοπιστεί, κάτι τέτοιο όμως δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία επίσημη πηγή μέχρι στιγμής κι έτσι συνεχίζονται οι εκκλήσεις για τον εντοπισμό της.

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μάντσεστερ: Τζιχαντιστής αναλαμβάνει την ευθύνη της επίθεσης- «Αυτή είναι μόνο η αρχή» (video)

     



    ΣΧΟΛΙΑ