ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πτήσεις πραγματοποιούνται από μαχητικά αεροσκάφη πάνω από την Ακρόπολη, τον πορθμό του Ευρίπου και τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της άσκησης «Ηνίοχος» όπως αναφέρει ανακοίνωση « την Τρίτη 4 Απριλίου 2017 περί ώρας 12:30-12:35, σχηματισμός αεροσκαφών αποτελούμενος από 1 F-16 Blk 50 της ΠΑ, 1 F-16 Blk30 της IAF, 1 AMX της ITAF και 1 F-4E της ΠΑ, θα εκτελέσει 2 διελεύσεις άνωθεν του Μνημείου της Ακρόπολης και ακολούθως περί ώρας 12:45 θα διέλθει άνωθεν πορθμού Ευρίπου και περί ώρας 13:00 άνωθεν γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας εναντίον τεσσάρων ληστών στο Παλαιό Φάληρο – Νεκρός ο ένας δράστης (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Handelsblatt: Πρέπει να γίνει κούρεμα χρέους στην Ελλάδα, όπως το 1953 στη Γερμανία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κικίλιας: Η ΝΔ θα καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι Παππά σε Βενεζουέλα – Καραϊβική
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- City Football Group: Συνολικές ζημιές άνω των 300 εκατ. ευρώ
- Meta: Μετακυλίει στους διαφημιζόμενους το κόστος των φόρων ψηφιακών υπηρεσιών – Ποιες χώρες επηρεάζονται
- Τσιάρας για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Η εξεταστική ανέδειξε διαχρονικές παθογένειες – Με μεταρρυθμίσεις αντιμετωπίζονται οι δυσλειτουργίες»
- Nvidia: Νέα επένδυση στην startup ΑΙ που ιδρύθηκε από την πρώην CEO της OpenAI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.