• Ελλάδα

    Τελέστηκε η κηδεία του 11χρονου Μάριου (εικόνες)

    Κηδεία

    Μάριος, Μενίδι


    Συγγενείς προσπαθούν να παρηγορήσουν τη μάνα που βρίσκεται σε κατάσταση σοκ ενώ ψυχολόγοι βρίσκονται κοντά στους γονείς για να τους στηρίξουν.

    Πραγματοποιήθηκε λοιπόν η κηδεία του 11χρονου Μάριου, με συγγενείς , φίλους και δασκάλους να λένε το τελευταίο αντίο στο παιδί που τόσο άδικα έφυγε από τη ζωή όταν κάποιος από τη περιοχή πυροβόλησε στον αέρα και η σφαίρα καθώς κατέβαινε , καρφώθηκε στο κεφάλι του παιδιού.

    Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι γέμισε με κόσμο . Μια λαοθάλασσα γνωστών και αγνώστων της οικογένειας του Μάριου στον τελευταίο αποχαιρετισμό.

    Το άψυχο κορμί του έχει μπει σε λευκό φέρετρο, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου είναι αυτοί που κουβαλούν το φέρετρο ,συνοδεύοντάς το με γοερό κλάμα και αναφιλητά. Ο σπαραγμός της μάνας δεν έχει αφήσει κανέναν ασυγκίνητο. Θλίψη και οργή πάνω από το Μενίδι, αφού κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως ο Μάριος χάθηκε έτσι ξαφνικά.

    Ο «προπονητής» του μικρού Μάριου, Ντανιέλ Μπατίστα

     

    Αμέσως μετά τη κηδεία, δάσκαλοι και γονείς του σχολείου πρόκειται να συγκεντρωθούν έξω από το 6ο Δημοτικό Σχολείο Αχαρνών όπου έγινε το συμβάν ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενίδι: Νεκρό 11χρονο αγοράκι σε σχολική γιορτή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 14.30 η Τερέζα Μέι θα πάει στη Βασίλισσα για να ζητήσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ