• Πολιτική

    Η Καϊλή κατακεραυνώνει τον Πολάκη: Ο καθεστωτικός ΣΥΡΙΖΑ δολοφονεί ηθικά όποιον διαφωνεί μαζί του

    Εύα Καϊλή

    Εύα Καϊλή


    Συνέχεια στην αντιπαράθεσή της με τον ΣΥΡΙΖΑ, τον υπουργό Δικαιοσύνης και κυρίως με τον Παύλο Πολάκη με αφορμή την συζήτηση περί σταλινισμού και ναζισμού δίνει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή με σημερινή της δήλωση.

    «Σύμφωνα με τους επίσημους υβριστές και αναθεωρητές της ιστορίας, οι κομμουνιστές είχαν δικαίωμα να δολοφονούν βάζοντας ταμπέλες στα θύματά τους. Αλήθεια, πόσο κοντά σε αυτήν την ανατριχιαστική αντίληψη είναι η σημερινή πολιτική συμπεριφορά των σκοταδιστών υβριστών και των συνοδοιπόρων τους, που δολοφονούν ηθικά οποιονδήποτε διαφωνεί με την καθεστωτική πρακτική τους;», διερωτάται η Εύα Καϊλή.

    Επί της ουσίας η ευρωβουλευτής απαντά στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη ο οποίος σχολίασε καυστικά το άρθρο της Εύας Καϊλή αναφορικά με την δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές. Ο Πολάκης παρενέβη στην συζήτηση περί σταλινισμού για να σχολιάσει δηκτικά πως «οι κομμουνιστές στην κατοχή κυνηγούσαν μαυραγορίτες και δοσίλογους». Μάλιστα από τον λογαριασμό του στο facebook και με δηκτικό ύφος το μέλος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε απευθυνόμενος στην Καϊλή: «Τον είχες ξανακλάψει τον παππού και παλιότερα ή τώρα πρώτη φορά λόγω Εσθονίας, σταλινισμού και περιόδου μεταγραφών προς ΝΔ μεριά…»;

    Να σημειωθεί ότι η Εύα Καϊλή με άρθρο της στα «Παραπολιτικά» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση για την απουσία της από την εκδήλωση της εσθονικής προεδρίας για τα θύματα των ολοκληρωτικών καθεστώτων της Ευρώπης.

    «Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ενοχλείται από τις επετείους, τις παρελάσεις, την ιστορική μνήμη, την γλώσσα, την παράδοση, την παιδεία, την αριστεία, τα σύμβολα, τις αξίες, αν δεν θέλει να θυμάται αυτό είναι ύβρη για τους Έλληνες», έγραψε η ευρωβουλευτής συμπληρώνοντας: «Κοντονή ακούς? Κομμουνιστές εγκληματίες σκότωσαν τον παππού μου. Ακούς; Κομμουνιστές εγκληματίες έκαψαν το σπίτι της οικογένειάς μου, αφού το καταλήστεψαν. Φοβισμένες οι γυναίκες του σπιτιού κοιμόντουσαν τυλιγμένες σε κουβέρτες σε χαντάκια κοντά στο σπίτι, έως ότου εξαναγκάστηκε η γιαγιά μου να εγκαταλείψει ξανά τον τόπο της, την Κωνσταντία Μακεδονίας, για να γλιτώσει τα παιδιά της».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σάλος στο FB με Βέργο και Καϊλή: Αφού ο πατέρας σου γεννήθηκε το 1955 πώς σκότωσαν τον παππού σου 6 χρόνια πριν

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μίκης Θεοδωράκης: Οι αγώνες μας κάτω από την Κόκκινη Σημαία είναι η ιερότερη περίοδος της ζωής μας

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η Daily Mail απαντάει στον βρώμικο πόλεμο του Politico για την Μύκονο: Είναι το νησί των σούπερ πλουσίων



    ΣΧΟΛΙΑ