ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε σήμερα την ευθύνη για την επίθεση που πραγματοποιήθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής στην πόλη Καμπρίλς, στην Καταλονία, όπως μετέδωσε το προπαγανδιστικό όργανό της, το “πρακτορείο” Amaq.
Το Ισλαμικό Κράτος, που είχε αναλάβει μέχρι τώρα την ευθύνη μόνο για την επίθεση της Πέμπτης στη Βαρκελώνη, ανέφερε στην ανακοίνωσή του ότι “δύο αποσπάσματα τζιχαντιστών” διέπραξαν τις δύο επιθέσεις που είχαν ως στόχο “συγκεντρώσεις των σταυροφόρων”.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το βίντεο του απόλυτου πανικού: Το λευκό βαν «σαρώνει» τη Λας Ράμπλας και όλοι τρέχουν να κρυφτούν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση Βαρκελώνη – Σε τέταρτη σύλληψη προχώρησε η αστυνομία
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: «Έμεινα κλειδωμένη σε μαγαζί τρεις ώρες» – Ελληνίδα περιγράφει τις δραματικές στιγμές στη Βαρκελώνη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.