• Ελλάδα

    Εισαγγελέας: Να αποφυλακιστεί ο Άκης Τσοχατζόπουλος

    • NewsRoom
    Άκης Τσοχατζόπουλος

    Άκης Τσοχατζόπουλος


    Για πρώτη φορά ύστερα από πέντε χρόνια και πέντε αιτήσεις αποφυλάκισης η εισαγγελέας του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, εισηγήθηκε να αφεθεί ελεύθερος ο πρώην υπουργός Άκης Τσοχατζόπουλος με περιοριστικούς όρους.

    Η εισαγγελική λειτουργός υποστήριξε πως θα πρέπει να ανασταλεί η εκτέλεση της ποινής του πρώην υπουργού, καθώς κινδυνεύει με υπέρμετρη και ανεπανόρθωτη βλάβη η υγεία του.

    Όπως υποστήριξε, “ο κατηγορούμενος νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο ενώ η μετεγχειρητική του πορεία είναι αργή λόγω των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει”, ενώ πρόσθεσε ότι αν και η κατασταση της καρδιάς του αντιμετωπίστηκε αποτελεσματικά ενώ είναι κρατούμενος και κανείς δεν ισχυριζεται ότι θα ήταν άλλη η περίσταση, αν ήταν ελευθερος, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έχει σοβαρά πορβλήματα υγείας που επιδρούν το ένα πάνω στον άλλο.

    “Προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι επίκειται βλάβη της υγείας του λόγω και του προχωρημένου της ηλικίας του” ανέφερε η εισαγγελέας. Αναμένεται πλεον η απόφαση του δικαστηρίου που θα αποφανθεί αν τελικά ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα αποφυλακιστεί ή όχι.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Έμφραγμα» από τις νέες συντάξεις – Τα ποσά σοκ που θα προκύπτουν από τον υπολογισμό με βάση τον τιμάριθμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χάος με τους επαγγελματικούς λογαριασμούς- Ποιοι κινδυνεύουν να χάσουν το ακατάσχετο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Π. Παππάς: Πρωταγωνίστρια στο α’ τρίμηνο η μετοχή της Star Bulk – Ποιοι άλλοι Έλληνες εφοπλιστές ξεχώρισαν



    ΣΧΟΛΙΑ