Δεν προέκυψαν πρόσωπα που να συνέδραμαν τον Αλέξανδρο Βέλλιο στην επιθυμία του να φύγει γρηγορότερα από τη ζωή κι έτσι η εισαγγελική έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του δημοσιογράφου αρχειοθετήθηκε.
Ο Αλέξανδρος Βέλλιος, μετά από δύσκολη μάχη με την επάρατη νόσο, απεβίωσε ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της επιθυμίας του να δώσει τέλος στη ζωή του με ευθανασία και ακολούθησε δημοσίευμα σε ηλεκτρονική σελίδα, στο οποίο, μεταξύ άλλων, γινόταν αναφορά σε σύριγγα με δηλητήριο και γιατρό πρόθυμο να τον βοηθήσει στο απονενοημένο διάβημα.
Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών διενεργήθηκε έρευνα για να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του Αλέξανδρου Βέλλιου.
Διετάχθη η εκταφή της σορού του προκειμένου να γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις και ερευνήθηκε εάν κάποιο πρόσωπο (γιατρός ή άτομο από το περιβάλλον του) συνέδραμε στην επιθυμία του δημοσιογράφου να αυτοκτονήσει.
Κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν προέκυψε κατά την προκαταρκτική εξέταση και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μεγαλώνει η διακρατική συνεργασία και σφίγγει ο κλοιός γαι φοροφυγάδες «εξωτερικού»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ράκος ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού: Ζω μια φρίκη – Σε συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δράκος όνομα και πράγμα – Αυτός είναι ο καθηγητής που ασελγούσε σε μαθήτριες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλική Λαζαράκου στο mononews: Πως η ΑΙ θα ελέγχει τις συναλλαγές το καλοκαίρι του 2026 – «Επιβάλαμε τις περισσότερες κυρώσεις στην Ευρώπη»
- Το βυζαντινό καλαντάρι: Γιορτάζοντας τον Δεκέμβρη και το Δωδεκαήμερο
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 προτεραιότητες για το 2026, όλες οι πληροφορίες
- Bardot top: Η ιστορία της μπλούζας που φέρει το όνομα της Γαλλίδας σταρ από την αρχαιότητα στο σήμερα