Άδοξο τέλος είχε η προσπάθεια ενός Γεωργιανού διαρρήκτη να ληστέψει διαμέρισμα στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, τα ξημερώματα του Σαββάτου.
Στην προσπάθεια του να διαφύγει, καθώς ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος πρόλαβε και τον αντιλήφθηκε, ο διαρρήκτης πήδηξε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε δέντρο και να τραυματιστεί σοβαρά στα πόδια.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο νεαρός είχε ανέβει στον τρίτο όροφο με την βοήθεια ειδικού μπαστουνιού.
Μετά την πτώση του ο διαρρήκτης κατάφερε με δυσκολία να φτάσει στο όχημα με το οποίο είχε φτάσει στο σημείο. Λίγο αργότερα, εντοπίσθηκε με κατάγματα στα πόδια σε νοσοκομείο της Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
Πηγή: alexandriamou.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τουρκία: Συνέλαβαν στενό συνεργάτη του πρωθυπουργού Γιλντιρίμ ως «γκιουλενιστή»
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΗΠΑ: Λογαριασμούς στα social media θα ελέγχουν οι Αρχές για την υποβολή βίζας, «αν κριθεί απαραίτητο»
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θύμα ξυλοδαρμού από συμφοιτήτριές της καταγγέλλει πως έπεσε νεαρή στην Κομοτηνή
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ειρήνης και όχι εκεχειρίας: Η απότομη αλλαγή στάσης Τραμπ στο ουκρανικό μετά τη συνάντηση με τον Πούτιν προκαλεί νέα ερωτηματικά
- Γαλλία-Ουκρανία: Βιντεοδιάσκεψη μεταξύ των χωρών της «Συμμαχίας των Προθύμων» αύριο Κυριακή απόγευμα
- Γερμανία: Πληροφορίες για το τηλεφώνημα Τραμπ – Ζελένσκι – Eυρωπαίων ηγετών μεταφέρει η BILD
- Ζελένσκι: Η Ρωσία ενδέχεται να εντείνει τις επιθέσεις στο μέτωπο τις επόμενες ημέρες
