• Top Stories

    Γλυκά Νερά: Με επτά σφαίρες γάζωσε ο δράστης τον Βασίλη Γρίβα

    Γλυκά Νερά


    Σύμφωνα με την νεκροψία-νεκροτομή που έχει φτάσει στα χέρια των Αρχών, ο Βασίλης Γρίβας, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά, δέχτηκε από τον δράστη επτά σφαίρες συνολικά.

    Συγκεκριμένα, ενώ ο αθλητής του bodybuilder, Βασίλης Γρίβας, είχε μόλις αφήσει το παιδί του έξω από το σχολείο του, ο εκτελεστής, αφού κατέβηκε με κάποιους ακόμα δράστες από το Hyundai στο οποίο επέβαιναν, πλησίασε περίπου σε απόσταση ενός μέτρου τον Γρίβα και άρχισε να τον γαζώνει με το καλάσνικοφ.

    Μάλιστα, ενώ το θύμα δέχτηκε εξ’ αρχής δύο σφαίρες στο κεφάλι και είχε ήδη πέσει νεκρό, ο εκτελεστής συνέχισε να του ρίχνει, με αποτέλεσμα να δεχτεί άλλες πέντε στο σώμα του.

    Σε ό,τι αφορά τον εκτελεστή, κατά πάσα πιθανότητα ήταν αλλοδαπός και δεν ζει καν στην Ελλάδα. Απλά, ήρθε να διαπράξει το αποτρόπαιο έγκλημα και αποχώρησε. Οι υπόλοιποι, ήταν αλλοδαποί και ένας Έλληνας, που σύμφωνα με κάποιες απόψεις, όλοι βοήθησαν στο να να διαφύγουν με το Hyundai.

    Το παδί του Γρίβα, που είδε τη δολοφονία μπροστά στα μάτια του, πλέον παρακολουθείται από ψυχολόγο, η οποία δήλωσε στο protothema.gr:

    «Δυστυχώς το παιδί είδε τον πατέρα του να δολοφονείται, γιατί καθόταν στη θέση του συνοδηγού  και τα έζησε και τα είδε όλα καρέ-καρέ. Είδε ότι ήρθε ο δράστης καλυμμένος με μαύρη κουκούλα και μπροστά του από το παρμπρίζ έριξε μία σφαίρα και στη συνέχεια πήγε στο πλάι από το παράθυρο του μπαμπά του και τον σκότωσε. Ο πατέρας του δεν πρόλαβε να του μιλήσει, δεν πρόλαβαν να ανταλλάξουν κουβέντες, το παιδί τρεμάμενο άνοιξε τη πόρτα του αυτοκινήτου και έχοντας πάνω στα ρούχα του, το αίμα του πατέρα του  που πετάχτηκε από τις σφαίρες που δέχτηκε, έτρεξε να ζητήσει βοήθεια από τους δασκάλους.

    Ο μικρός έχει υποστεί ένα πολύ δυνατό σοκ, είναι αρκετά τρομαγμένος και έχει πολλά ερωτήματα και απορίες. Συνεχώς με ρωτάει γιατί να συμβεί αυτό στον μπαμπά μου, γιατί σε εμένα, όλα αυτά τα γιατί γυρίζουν μέσα στο μυαλουδάκι ενός παιδιού μόλις 10 ετών και η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που δεν μπορώ να του δώσω τις απαντήσεις που ψάχνει. Δεν είμαστε στη διαδικασία των ερωτήσεων και απαντήσεων με το παιδί γιατί δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. αλλά προσπαθούμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το οποίο βίωσε, χωρίς να υπάρχουν ερωτήσεις και απαντήσεις γιατί αυτό δεν είναι καλό για τη ψυχολογία του. Ελπίζω με τον χρόνο η δολοφονία του πατέρα του να γίνει όσο γίνεται πιο ανώδυνη μέσα του. Η μητέρα είναι επίσης σοκαρισμένη και με δική μου υποστήριξη προσπαθεί να  δείχνει ψύχραιμη για να βοηθήσει το παιδάκι της, που στιγματίστηκε η ψυχούλα του. Είναι πάρα πολύ για την οικογένεια του θύματος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σε πέντε μήνες φυλάκισης καταδικάστηκε ο Πασχάλης

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγικό τέλος σε υπόθεση εξαφάνισης 36χρονης μητέρας – Βρέθηκε δολοφονημένη, συνελήφθη ο γιατρός εραστής της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αποφυλακίστηκε ο Άκης Τσοχατζόπουλος (upd)

     



    ΣΧΟΛΙΑ