• Διεθνής πολιτική

    Γυμνόστηθες Femen εισβάλλουν σε συναυλία τζαζ του Γούντι Άλεν!

    • NewsRoom


    Σε κλαμπ του Αμβούργου βρέθηκε την Τρίτη ο Γούντι Άλεν όπου μαζί με την ορχήστρα του επιδίδονταν σε «ρεσιτάλ» όταν ένα απρόοπτο διέκοψε τη βραδιά.

    Την ώρα που η ορχήστρα έπαιζε και το κλαμπ ήταν γεμάτο, γυμνόστηθα μέλη της οργάνωσης Femen όρμησαν στη σκηνή και άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα «εναντίον της σιωπής».

    Ο 81χρονος διάσημος σκηνοθέτης έμεινε εμβρόντητος, διέκοψε τη μουσική, αλλά παρακολουθούσε ατάραχος τις Femen να φωνάζουν μπροστά του. Tο κοινό άρχισε να σφυρίζει κατά των ακτιβιστριών και υπέρ του διάσημου σκηνοθέτη και τζεζίστα.

    Η υπηρεσία ασφαλείας γρήγορα απομάκρυνε τις ακτιβίστριες και η συναυλία ξεκίνησε και πάλι με τζαζ νότες.

     

    Οι Femen ήθελαν να διαβάσουν ένα γράμμα της Ντίλαν Φάροου, της υιοθετημένης κόρης του Γούντι Αλεν και της πρώην συζύγου του -διάσημης ηθοποιού- Μία Φάροου. Η Ντίλαν κατηγορεί τον διάσημο σκηνοθέτη ότι της είχε επιτεθεί σεξουαλικά όταν ήταν επτά ετών. Ο Νεοϋορκέζος Γούντι Αλεν πάντα αρνιόταν τις κατηγορίες και δεν έχει ποτέ ενοχοποιηθεί από κανένα δικαστήριο.

    Οι Femen μοίρασαν φυλλάδια μόλις βγήκαν από το κλαμπ και ισχυρίζονται ότι η απουσία δικαστικής απόφασης δεν αποδεικνύει την αθωότητα του Γούντι Αλεν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η πρώτη έξοδος του George Clooney και της Amal Alamuddin μετά τη γέννηση των διδύμων (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δέκα σημαντικές προσωπικότητες της οικονομίας που πρέπει να ακολουθήσετε στο Twitter

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Η φωτογραφία της Κιμ Καρντάσιαν που προκάλεσε σάλο – Αναφορές για κοκαΐνη (video)



    ΣΧΟΛΙΑ