• Top Stories

    Γεωργιάδης: «Μπροστά στην μάσα και στην καρέκλα, η ιδεολογία πήγε περίπατο»

    • NewsRoom
    Γεωργιάδης: Χωρίς λόγο η απεργία στην εστίαση-Δώσαμε συνολικά 290 εκατομμύρια

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Εντύπωση προκάλεσε η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον Alpha. Μάλιστα, μερικές ατάκες του, δημιούργησαν απορίες και ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει το γεγονός ασχολίαστο.

    Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ίδιου σταθμού, προσέδωσε διάφορους χαρακτηρισμούς στον τον πρωθυπουργό της χώρας: «Με την φράση του Τσίπρα “κυκλοφορώ στην Αθήνα και βλέπω χαρούμενα πρόσωπα”, δεν ξέρω πόσοι άντεξαν να μην σπάσουν την τηλεόραση, παρόμοιος ψεύτης στο Μαξίμου δεν έχει υπάρξει».

    Και συνέχισε: «Οι επικοινωνιολόγοι του κ. Τσίπρα δεν έπρεπε να τον αφήσουν να βγει. Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να φτιάξει ένα επιχείρημα. Είναι προφανώς ένα μεγάλο ψέμα. Και τον Σεπτέμβριο του 2015 για ένα παράλληλο πρόγραμμα μιλούσε. Ο κ. Τσίπρας τον Σεπτέμβριο του 2015 “έκλεψε” το αποτέλεσμα. Κορόιδεψε τους πολιτικούς αρχηγούς. Είναι ένας πολιτικός απατεώνας.

    Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την εξουσία, σχολίασε το εξής: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα προσπαθήσει να μείνει στην εξουσία. Περνάνε τέλεια! Χαζοί είναι να φύγουνε; Μπροστά στην καρέκλα και στην μάσα η ιδεολογία πήγε περίπατο».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η αντιπολίτευση «καρφώνει» τον Αλέξη Τσίπρα: Πού είδε χαρούμενα πρόσωπα;

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μητσοτάκης για Τσίπρα: Υποτιμά προκλητικά τη νοημοσύνη των πολιτών

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο Αλ. Τσίπρας στον Alpha: Υποκρισία τα περί Θάνου, «καλές πωλήσεις» στον Γ. Βαρουφάκη!



    ΣΧΟΛΙΑ