• Top Stories

    Γ. Καραμέρος: «Mιλούσα για τον πολιτικό Μητσοτάκη – Δεν είχα μένος» (video)

    • NewsRoom
    Καραμέρος - Γεωργιάδης


    Ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Καραμέρος και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1 και φυσικά δεν παρέλειψαν να αναφερθούν στην ανάρτηση του κ. Καραμέρου σχετικά με τον θάνατο του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις.

    Όπως υποστήριξε ο κ. Καραμέρος, η ανάρτησή του δεν είχε σκοπό να θίξει και ο χαρακτηρισμός «Μέγας», που χρησιμοποίησε, δεν ήταν ειρωνικός. Ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε ότι θα έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη, παρά να δικαιολογείται.

    Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Καραμέρος δήλωσε ότι, «Χαρακτήρισα μέγα πολιτικό τον Κ. Μητσοτάκη. Δεν λειτουργούσε ανώδυνα. Εισήγαγε όρους στην πολιτική, μεταξύ των οποίων η διαπλοκή και τα χαμαιτυπεία. Ο Κ. Μητσοτάκης είχε μιλήσει πρώτος για τη διαπλοκή. Δεν ήταν ειρωνικός ο χαρακτηρισμός «Μέγας». Επέλεξα να μιλήσω για τον πολιτικό Μητσοτάκη, στην πράξη. Του πιστώνω ότι στα χρόνια του κοινοβουλευτικού του βίου, ένα κομμάτι του Τύπου, της διαπλοκής που τον έριξαν, σήμερα να τον υμνούν περισσότερο. Δεν πλειοδοτήσαμε στην ευαισθησία, αυτό έγινε από κέντρα που τον πολέμησαν στην κορύφωση της πολιτικής του καριέρας.Στην τοποθέτησή μου δεν υπήρχε μένος».

    Από την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, απάντησε, «ό,τι ακούσαμε ως δικαιολογίες θα μπορούσαν να μην υπάρχουν, αν έλεγε μια μεγάλη συγγνώμη. Έχει σημασία και τι γράφεις και πότε το γράφεις. Η στιγμή του θανάτου είναι ιερή στιγμή. Σήμερα δεν είναι η μέρα για να λύσουμε λογαριασμούς. Είστε αντιπεριφερειάρχης, εκπροσωπείτε το σύνολο των πολιτών, έπρεπε να είστε διπλά προσεκτικός, τι γράφετε μια τέτοια “ιερή” μέρα».

    Ο κ. Καραμέρος επέμενε ότι η ανάρτησή του παρερμηνεύτηκε.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημοσκόπηση ΠΑΜΑΚ: Προβάδισμα 16 ποσοστιαίων μονάδων στη ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβληματισμένος ο Ευκλείδης Τσακαλώτος: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν μπορούμε να βρούμε συμβιβασμό για το χρέος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι εντυπώσεις που άφησε ο Τραμπ από το ταξίδι του στην Ευρώπη – «Συμπεριφέρεται σαν μεθυσμένος τουρίστας»



    ΣΧΟΛΙΑ