• What's happening

    Επίθεση από αγνώστους δέχτηκε η Μέρκελ – Τις πέταξαν ντομάτες (video)

    • NewsRoom
    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ

    Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ (Φωτογραφία: Eurokinissi)


    Επίθεση …με ντομάτες δέχτηκε κατά την διάρκεια της ομιλίας της σε προεκλογική συγκέντρωση του CDU στη Χαϊδελβέργη, η καγκελάριος, Ανγκελα Μέρκελ.

    Το κατακόκκινο σακάκι της Μέρκελ δέχθηκε μερικές πιτσιλιές. Η Γερμανίδα Καγκελάριος, διατήρησε την ψυχραιμία της, κοίταξε χαμογελαστή την ντομάτα που έπεσε κοντά στα πόδια της και αμέσως μετά έσπευσε να συνδράμει μια δημοσιογράφο που την πήραν τα σκάγια. Η Καγκελάριος της προσέφερε ευγενικά ένα χαρτομάντιλο για να σκουπίσει την λευκή της μπλούζα.

    Σύμφωνα με την αστυνομία, η πρώτη ντομάτα πέρασε ξυστά από τη Μέρκελ και προσγειώθηκε κοντά στα πόδια της. Η δεύτερη ντομάτα έχασε εντελώς το στόχο της. Επισήμως ανακοινώθηκε από την αστυνομία ότι ενώ οι δύο ντομάτες ήρθαν από διαφορετικά σημεία, είχαν στόχο τη Μέρκελ.

    Η γερμανική εφημερίδα «Bild» διερωτάται «ποιος σκέφτηκε να πετάξει ντομάτες στη Μέρκελ, η οποία, όλως τυχαίως φορούσε χθες ένα σακάκι στο χρώμα του λαχανικού; Πιθανότατα κάποιος που δεν ασπάζεται τις ιδέες της αλλά εμπνεύστηκε από το σακάκι της, ήθελε να εκφράσει τη δυσαρέσκειά του στην πολιτική που ακολουθεί η Γερμανίδα καγκελάριος».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ακόμα έναν νόμο του Ομπάμα θα επιχειρήσει να ακυρώσει ο Τραμπ – Αναμένονται νέες αντιδράσεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Υπ. Δικαιοσύνης: Ουδεμία απόδειξη ότι ο Ομπάμα υπέκλεπτε συνομιλίες του Τραμπ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Ντόναλντ Τραμπ: Απειλές για διακοπή του εμπορίου με την Κίνα και όποια χώρα συνεργάζεται με τη Βόρεια Κορέα



    ΣΧΟΛΙΑ