• Πολιτική

    Ελασσόνα: Θρήνος στο “ύστατο χαίρε” του Θωμά Αδάμου (pics)

    • NewsRoom
    Αδάμου


    Απεριόριστη ήταν η θλίψη στο τελευταίο αντίο του ενός από τους τέσσερις αδικοχαμένους αξιωματικούς του Ε.Σ. από την πτώση του ελικοπτέρου στην Ελασσόνα, συνταγματάρχη Θωμά Αδάμου.

    Η εξόδιος ακολουθία διεξήχθη στο Παλαιοκκλήσι Καρδίτσας, τον τόπο καταγωγής του θανόντος. Πέρα φυσικά από τους ντόπιους, που έδωσαν το παρών για να θρηνήσουν ένα δικό τους, πολύ αγαπητό παιδί, το παρών έδωσε και η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Επικεφαλής ήταν ο υπουργός, Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Δημήτρης Βίτσας, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ναύαρχος Ε. Αποστολάκης και ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής. Παρών ήταν και ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης.

    Ο άτυχος 50χρονος, ήταν πατέρας τριών παιδιών και ήταν παντρεμένος με την ολλανδικής καταγωγής γιατρό, Klaasje J.J. Αδάμου – Kraaijenbrink. Έμεναν στην Καρδίτσα, όπου η σύζυγος ως νεαγνολόγος, έχει γιατρείο. Υπενθυμίζεται ότι ο αποθανών, είχε τον ρόλο του Διευθυντή σε σημαντικό πόστο στην 1η Στρατιά της Λάρισας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Άγριος πόλεμος στον Ελλάκτωρα. O Καλλιτσάντσης λέει στον Κούτρα να φύγει τώρα. Μπόμπολας και Θεοδωρίδης τα πρόσωπα-κλειδιά

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνει οριστικά ως τα μέσα Ιουνίου το μεγάλο deal για την Apivita

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εντυπωσιακή κίνηση από την Α. Φράγκου: Η Navios Partners εξαγοράζει 14 containerships

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ