ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παραλιακή λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου, η οποία είχε κλείσει το βράδυ της Δευτέρας λόγω της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην περιοχή των Καλυβίων Θουρικού Αττικής και κατευθύνθηκε προς ακατοίκητη περιοχή ανάμεσα στο Λαγονήσι και τη Σαρωνίδα.
Στο μεταξύ, ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής, προκειμένου να γίνει εφικτό να τεθεί υπό έλεγχο, όσο το δυνατόν συντομότερα, η μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Καλυβίων Θορικού Αττικής. Το σημαντικότερο, σύμφωνα με τα όσα τόνισε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής, είναι ότι αυτή τη στιγμή τουλάχιστον, έχει απομακρυνθεί ο κίνδυνος για τις κατοικίες όπου βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή.
Παράλληλα, κόπασαν οι δυνατοί άνεμοι πλέον, αλλά το πρόβλημα είναι ότι υπάρχουν τώρα αρκετές διάσπαρτες εστίες.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Σκλαβενίτης ξαναμοιράζει την «τράπουλα» στο λιανεμπόριο – Πως εξελίσσεται το «στοίχημα» του Μαρινόπουλου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς σχεδιάζει η κυβέρνηση να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με τις μέδουσες στον Κορινθιακό
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σκοτώθηκε από προπέλα σκάφους που οδηγούσε η σύζυγός του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Eurobank: Οι οίκοι ανεβάζουν τον πήχη – Τιμές στόχοι έως 5,40 ευρώ και ανάπτυξη από το εξωτερικό
- Εθνική Τράπεζα: Το «κρυφό χαρτί» των 1,8 δισ. ευρώ και τιμές στόχοι έως 18,75 ευρώ
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει ξοδέψει ως τώρα 24,5 εκατ. ευρώ για τις φετινές μεταγραφές του Ολυμπιακού
- To deal των 408 εκατ. ευρώ! Άρσεναλ και Emirates μαζί έως το 2033
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.