ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εκκενώθηκε κινηματογραφική αίθουσα στο Φεστιβάλ Καννών λόγω μιας ύποπτης τσάντας έξω από το χώρο προβολής στις 19:30 ώρα Γαλλίας. Μετά από έρευνα των αστυνομικών δυνάμεων, ο συναγερμός έληξε και οι παρευρισκόμενοι εισήλθαν και πάλι στην αίθουσα.
https://www.facebook.com/Antaranyan/videos/10154534458457555/
Ο λόγος για την αίθουσα Sally Debussy, τη δεύτερη μεγαλύτερη αίθουσα στο Φεστιβάλ Καννών. Η εκκένωση έγινε πριν την έναρξη της δημοσιογραφικής προβολής της ταινίας του Μισέλ Αζαναβίσιους, «Redoubtable».
Debussy theater in Cannes is evacuated before Redoubtable screening. Bomb threat? pic.twitter.com/OaDpePJYvr
— Scott Stevens (@TheManInCannes) May 20, 2017
Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν τον χώρο με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά.
Λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στη Γαλλία, η ασφάλεια έχει αυξηθεί στη χώρα, αλλά και κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ. Έτσι, η αστυνομία έδρασε άμεσα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Ο Ντάνος πήρε βαριά την ήττα από τους Τούρκους (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βέροια: Εξετάζονται ιατρικές ευθύνες για την κατάληξη 4χρονου παιδιού
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ διευρύνει τις κυρώσεις κατά της Αβάνας
- Ο Τραμπ αυξάνει στο 25% τους δασμούς στα αυτοκίνητα της ΕΕ
- Ουδέν σχόλιο από τον Λευκό Οίκο για την τελευταία πρόταση της Τεχεράνης για διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Στενά του Ορμούζ: Η Ουάσινγκτον προειδοποιεί ναυτιλιακές να μην πληρώνουν το Ιράν για ασφαλή διέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.