ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για το επόμενο διήμερο εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ΕΜΥ από την κακοκαιρία θα επηρεαστεί η μισή Ελλάδα με κύριο χαρακτηριστικό τις βροχές, τις καταιγίδες και τις κατά τόπους χαλαζοπτώσεις.
Συγκεκριμένα οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι από απόψε, Πέμπτη, αναμένονται βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις σε αρκετές ηπειρωτικές, κυρίως, περιοχές.
Αναλυτικά θα επηρεαστούν:
– Την Πέμπτη
Η Μακεδονία, η Θεσσαλία και πρόσκαιρα η Ήπειρος και η δυτική και κεντρική Στερεά με πρόσκαιρη εξασθένιση από το βράδυ.
– Την Παρασκευή
Η Μακεδονία και η Θεσσαλία μέχρι το βράδυ. Από το μεσημέρι τα υπόλοιπα ηπειρωτικά, οι Σποράδες και η Εύβοια με σταδιακή εξασθένιση τη νύχτα.
Δείτε χάρτες με την εξέλιξη του φαινομένου:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: To Politico καρφώνει τον Τσίπρα: Καημένε Αλέξη τι τηλεφωνάς, η Ελλάδα αποικία χρέους
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επιστρέφεται ο φόρος σε σχεδόν 100.000 φορολογούμενους – Δείτε λεπτομέρειες
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Μπόλος: Ποιος είναι ο manager που θέλει να εξαγοράσει ελληνικές εταιρίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Βonus 22,5 εκατ. ευρώ στο προσωπικό της τράπεζας και μέλη του Δ.Σ, αλλά και νέο buyback μετοχών έως 33 εκατ. ευρώ.
- Γιώργος Στάσσης: Θα επεκτείνουμε την γκάμα των προϊόντων στα ΔΕΗ stores- Τα σχέδια για τη λιανική
- Ιόνιος Σχολή: Εξαφανισμένος ο ιδιοκτήτης Αγγελος Δερβέναγας – Αγωνία των γονιών για τη μετακόμιση στο Μαρούσι και αναπάντητα ερωτηματικά
- Η Επιτροπή των 32.000 υπαλλήλων και των μηδενικών αντανακλαστικών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.