• Top Stories

    Δραγασάκης: Η ανάπτυξη των επιχειρήσεων θα μας βγάλει από την κρίση

    Γιάννης Δραγασάκης

    Γιάννης Δραγασάκης


    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης, σε ομιλία απο συνέδριο που παρευρέθηκε, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι η παρακμή των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων κατά τη διάρκεια της κρίσης ανέδειξε τη χρεοκοπία του παλιού μοντέλου ανάπτυξης.

    Βασική προϋπόθεση για την έξοδο από την κρίση είναι η ανάπτυξη των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, τόνισε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, στο συνέδριο με τίτλο «Πολιτικές και Χρηματοδοτικά Εργαλεία για την ανάπτυξη των ΜΜΕ στην Ελλάδα», που συνδιοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Γενική Διεύθυνση Εσωτερικής Αγοράς, Βιομηχανίας, Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας-DG GROW) και το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης.

    Ο κ. Δραγασάκης επισήμανε ότι δεν αρκεί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του παρελθόντος, αλλά «πρέπει να απαντήσουμε στις προκλήσεις του μέλλοντος».

    Όπως ανέφερε, πρέπει «να διαμορφώσουμε μία νέα στρατηγική και αντίληψη για τη θέση και τον ρόλο των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στη μεταμνημονιακή Ελλάδα», για να σημειώσει ότι η ανάπτυξη βιώσιμων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων αποτελεί αναγκαία συνθήκη για τη μετάβαση σε ένα νέο υπόδειγμα δίκαιης και βιώσιμης ανάπτυξης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: «Τσεκούρι» έως και 350 ευρώ σε 900.000 κύριες συντάξεις

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φραγκίσκος Λεμονής: Σε πλειστηριασμό η μεζονέτα στο Καστρί για 870.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γιώργος Τσαπρούνης (WIND ΕΛΛΑΣ): Έτσι δίνουμε κίνητρα σε νέα ταλαντούχα παιδιά να εργαστούν στη χώρα μας



    ΣΧΟΛΙΑ