ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη δωρεά ενός νέου γραμμικού επιταχυντή για ακτινοθεραπείες στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» προχώρησε η οικογένεια Αγγελόπουλου.
Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε νέα ενίσχυση των μηχανημάτων του αντικαρκινικού – ογκολογικού νοσοκομείου «Άγιος Σάββας», συνεχίζοντας το έργο του πατέρα τους, κ. Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου και τιμώντας την μνήμη της Ιωάννας Αγγελοπούλου-Στάχτου, που έφυγε από την ζωή στα 42 της χρόνια.
Στην τελετή βρέθηκε σύσσωμη η οικογένεια Αγγελόπουλου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος και ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος, ενώ από την ΚΑΕ Ολυμπιακός εκπροσώπησαν οι Χρήστος Σταυρόπουλος, Γιάννης Σφαιρόπουλος, Μίλαν Τόμιτς, Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωνές, ύβρεις και μπουνιές στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μάνδρας μετά την τραγωδία
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα νέα έργα του ΟΠΑΠ στα παιδιατρικά νοσοκομεία: Δύο νοσηλευτικές μονάδες και κεντρική μονάδα αποστείρωσης
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτός είναι ο τελευταίος συλληφθείς για την απαγωγή του Μιχάλη Λεμπιδάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Τραμπ απορρίπτει διαμεσολαβήσεις για τον τερματισμό του πολέμου με το Ιράν – Ζητά από τις χώρες να στείλουν πολεμικά πλοία για το «άνοιγμα» των Στενών του Ορμούζ
- Θεοδωρικάκος στο συνέδριο του BHCCI: «Το διμερές εμπόριο είναι στα 5,4 δισ. ευρώ»
- Κικίλιας: «Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για τους Έλληνες ως προς τις επιπτώσεις του πολέμου»
- Αραγτσί: «Θα επιτεθούμε σε εγκαταστάσεις αμερικανικών εταιρειών στην περιοχή αν στοχοποιηθούν οι ενεργειακές υποδομές του Ιράν»





Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.