• Πολιτική

    Δένδιας: «Θέλατε ποτό με την Σκάρλετ Γιόχανσον κύριε Τσακαλώτε – Με τη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι»

    • NewsRoom
    Γιόχανσον


    Τη δήλωση του υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου για τη Σκάρλετ Γιόχανσον θυμήθηκε και σχολίασε με μια μικρή δόση ειρωνείας αλλά και χιούμορ ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας.

    Ο Τσακαλώτος, είχε δηλώσει πως θα ήθελε να βγεί για ένα κοκτέιλ με την όμορφη ηθοποιό αλλά ο Δένδιας του απάντησε πως καλύτερα θα ήταν να πήγαινε με την “άσχημη” του ελληνικού κινηματογράφου, Γεωργία Βασιλειάδου.

    Πιο συγκεκριμένα, όταν ο βουλευτής της ΝΔ είχε απαντήσει στα του υπουργού Οικονομικών και αφού τον κάλεσε να πει αν θα παραίτηθεί, εφόσον μειωνόταν το αφορολόγητο, ενθυμούμενος τη δηλωσή του, του είπε: «Αν θυμάμαι καλά, θέλατε να πάτε για ποτό με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Με την αείμνηστη Γεωργία Βασιλειάδου και πολύ σας είναι».

    Ο κ. Τσακαλώτος, είχε εκφράσει την επιθυμία αυτή, όταν απάντησε στην επιτροπή οικονομικών υποθέσεων στον βουλευτή της ΝΔ, Δημήτρη Σταμάτη, που είχε πει ότι ο κ. Μητσοτάκης θέλει χαμηλότερα πρωτογενή πλεονάσματα, επιβεβαιώνοντάς το ως εξής:

    «Όντως ο κ. Μητσοτάκης έχει πει 2%, όπως κι εγώ θα ήθελα να βγω για κοκτέιλ με τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Να με συμπαθάτε. Πολλά πράγματα μπορεί να θέλουμε στη ζωή».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καυστικός ο Μητσοτάκης κατά της Κυβέρνησης Τσίπρα: «Βατερλό η δεύτερη αξιολόγηση»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ντόρτμουντ: Στην Μέρκελ αναφέρεται η επιστολή ανάληψης – ευθύνης του χτυπήματος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΤΑΙΠΕΔ: Ολοκληρώθηκε η παράδοση των 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην Fraport Greece

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ