• Top Stories

    Χαρακόπουλος: «Η κυβέρνηση υπονομεύει η ίδια το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προωθεί»

    Χαρακόπουλος


    Σκληρά λόγια χρησιμοποίησε κατά της κυβέρνησης ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών του κόμματος, Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας για την πορεία της οικονομίας.

    Ειδικότερα παραχωρώντας συνέντευξη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστηρίζει πως χάθηκαν 2,5 χρόνια με ευθύνη της κυβέρνησης, λέγοντας πως «μια δράκα ανθρώπων μεταχειρίστηκαν κάθε μέσο και χρησιμοποίησαν κάθε ψεύδος για να αναρριχηθούν στην εξουσία».

    Μεταξύ άλλων, ο κ. Χαρακόπουλος σημειώνει, πως η έξοδος στις αγορές αν και είναι «θετική εξέλιξη», εντούτοις θεωρεί πως η κυβέρνηση «υπονομεύει η ίδια το πρόγραμμα που υποτίθεται ότι προωθεί».

    Σχετικά με την πολιτική αντιπαράθεση με επίκεντρο την Δικαιοσύνη, ο βουλευτής Λάρισας της Ν.Δ υποστηρίζει πως «η επίθεση προς τη Δικαιοσύνη είναι κεντρική επιλογή της κυβέρνησης», επισημαίνοντας ότι υπάρχει «μια βαθύτατη υποτίμηση μιας βασικής αρχής της αστικής δημοκρατίας, αυτή της διάκρισης των εξουσιών».

    Για το ζήτημα του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου που αναμένεται να διεξαχθεί και στη Θεσσαλία, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας σημειώνει ότι τέτοιες πρωτοβουλίες «δεν πρέπει να παίρνουν χαρακτήρα κομματικών εκδηλώσεων».

    Όσον αφορά, τέλος, την επιστολή που έστειλε ο Θεσσαλός βουλευτής στον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ για τον νέο ευρωπαϊκό κανονισμό για τα αλκοολούχα ποτά, ο κ. Χαρακόπουλος αναφέρει, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, πως αν ο νέος κανονισμός ψηφιστεί ως έχει «θα βρεθούμε ενώπιον καταστροφικών προοπτικών για την παραγωγή του τσίπουρου, του ούζου και άλλων παραδοσιακών ποτών».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στρατούλης: «Πέντε υπουργοί και 35 βουλευτές θέλαμε Grexit»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πτώση στην δημοτικότητα του Μακρόν

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο δήμαρχος Αμβούργου καταδίκασε την επίθεση στο σούπερ μάρκετ



    ΣΧΟΛΙΑ