• Top Stories

    Αθώος δηλώνει ο Ρονάλντο για τη φοροδιαφυγή-μαμούθ των 14,7 εκατ. ευρώ


    Αθώος δηλώνει ο άσος του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 14,7 εκατ. ευρώ.

    Σήμερα Δευτέρα ο Ρονάλντο παρουσιάστηκε ενώπιον του δικαστηρίου  του Ποθουέλο ντε Αλαρθόν ση Μαδρίτη για να λογοδοτήσει σχετικά με τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

    Ο άσος της Ρεάλ έδωσε εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές για μιάμιση περίπου ώρα, ενώ αποχώρησε χωρίς να προβεί σε δημόσιες δηλώσεις.

    Λίγο αργότερα πάντως εξεδόθη ανακοίνωση από το γραφείο που τον εκπροσωπεί στην οποία ο ποδοσφαιριστής τονίζει:

    «Οι φορολογικές αρχές της Ισπανίας γνωρίζουν λεπτομερώς τα εισοδήματά μου, γιατί τα έχουμε καταθέσει. Δεν έχω κρύψει ποτέ τίποτα στις δηλώσεις μου, ούτε είχα ποτέ την παραμικρό πρόθεση να αποφύγω την καταβολή φόρων. Έκανα πάντα τις δηλώσεις μου οικειοθελώς, γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να δηλώνουμε και να πληρώνουμε φόρους ανάλογα με τα εισοδήματά μας. Όσοι με γνωρίζουν, ξέρουν τι ζητάω από τους συμβούλους μου: να πληρώνουν σωστά, γιατί δεν θέλω να έχω προβλήματα».

    Στις κατηγορίες που του αποδίδονται συγκαταλέγεται και η δημιουργία εξωχώριας εταιρείας, μέσω της οποίας διαχειριζόταν τα δικαιώματα της εικόνας του. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με το κατηγορητήριο δεν κατέβαλε τους αναλογούντες φόρους στο ισπανικό κράτος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δεν περιμέναμε πως αυτοί οι 15 ηθοποιοί είναι τόσο πλούσιοι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η ΕΕ θέλει να «στριμώξει» τo Google News

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έξι τρόποι για να μοιάσετε στους δισεκατομμυριούχους



    ΣΧΟΛΙΑ