• Πολιτική

    Από γλέντι Ρομά οδηγήθηκε στο θάνατο ο 11χρονος Μάριος – Εξαφανισμένος ο δράστης

    ΠΟΑΣΥ


    Σε καλό δρόμο ευελπιστούν ότι βρίσκονται οι αστυνομικοί για την σύλληψη του δολοφόνου του μικρού Μάριου, με βασικό αποδεικτικό στοιχείο τους κάλυκες που βρέθηκαν σε συγκεκριμένο σπίτι που διαμένουν Ρομά, ένα μόλις τετράγωνο μακριά από το δημοτικό σχολείο που ο 11χρονος μαθητής βρήκε τραγικό θάνατο καθώς και τις μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής που λένε ότι στις 10 το βράδυ της Πέμπτης οι ένοικοι διασκέδαζαν και πυροβολούσαν.

    Αν και οι ειδικές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ χθες το μεσημέρι εισέβαλαν στο σπίτι των βασικών υπόπτων, ο δολοφόνος φέρεται να είχε διαφύγει παίρνοντας μαζί και το εννιάρι πιστόλι που έστειλε στο θάνατο το αγοράκι. Μάλιστα οι πληροφορίες λένε ότι οι τρεις από τους συνολικά 31 προσαχθέντες (δύο άνδρες και μια γυναίκα) είναι αυτοί που διοργάνωσαν το γλέντι με αφορμή μια ευνοϊκή δικαστική εξέλιξη.

    Λόγω της δημοσιότητας που πήρε η υπόθεση του μικρού Μάριου, ο κύριος ύποπτος για τον πυροβολισμό που σκότωσε τον 11χρονο μαθητή φέρεται να εξαφανίστηκε παίρνοντας μαζί και το μοιραίο πιστόλι με το οποίο πυροβολούσε άσκοπα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν πως ίσως βρήκε καταφύγιο στον διπλανό οικισμό Αυλίζα, όπου είναι πραγματικό άβατο προκειμένου να διαφύγει τη σύλληψη. Για αυτό και οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν και σε σαρωτική επιχείρηση και εντός του καταυλισμού θέλοντας παράλληλα να στείλουν το μήνυμα πως Αστυνομία, έφθασε στο άβατο του Μενιδίου και θα παραμείνει εκεί.

    Μέχρι χθες τα μεσάνυχτα στην αστυνομική επιχείρηση στο Μενίδι έγιναν έρευνες σε συνολικά 22 σπίτια Ρομά, πραγματοποιήθηκαν 31 προσαγωγές και 3 συλλήψεις ατόμων για ναρκωτικά ενώ κατασχέθηκαν 18 κάλυκες των 9 χιλιοστών,ένας κάλυκας των 7.62 χιλιοστών, 7 βολίδες πυροβόλου όπλου, 7 φυσίγγια κυνηγετικού όπλου και 7 κάλυκες κυνηγετικού όπλου.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μενίδι: Νεκρό 11χρονο αγοράκι σε σχολική γιορτή (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στις 14.30 η Τερέζα Μέι θα πάει στη Βασίλισσα για να ζητήσει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Eκλογές Βρετανία: Οι έδρες που κερδίζουν τα κόμματα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα αποτελέσματα



    ΣΧΟΛΙΑ