Ένα από τα πολλά αθώα άτομα που τραυματίστηκαν -ευτυχώς όχι θανάσιμα- από την τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου, είναι ο Antonio Φίλης, ο Έλληνας 35χρονος ομογενής που βρίσκεται στο Λονδίνο από το 2011.
Έχει σπουδάσει Γεωπόνος – Τεχνολόγος τροφίμων και δουλεύει σε μια εταιρεία της βρετανικής πρωτεύουσας.

Για το περιστατικό της τρομοκρατικής επίθεσης, μίλησε στο LamiaReport.gr ο πατέρας του άτυχου, Γιώργος Φίλης:
«Εμείς αρχικά ενημερωθήκαμε από τη φίλη του και στη συνέχεια μιλήσαμε και με τον ίδιο δυο φορές. Όπως είπαν και οι γιατροί φαίνεται να έχει διαφύγει τον κίνδυνο, ωστόσο η αγωνία και η δική μου και της μητέρας του είναι μεγάλη γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά…». Αξίζει να αναφερθεί ότι ο πατέρας του Antonio είναι από την Λαμία και η μητέρα του από την Ιταλία.
Μάλιστα, ο 35χρονος Έλληνας, ακούγεται να μιλάει σε ένα βίντεο της Sun. «Ηρθε η αστυνομία εδώ. Με έχουν χτυπήσει, έχω ματώσει. Είμαι με γιατρούς, είμαι εντάξει». Από αυτό το βίντεο κατάλαβαν όλοι ότι ανάμεσα στους τραυματίες, βρισκόταν και ένας Έλληνας.

https://www.youtube.com/watch?v=_BTzYXkM-MM
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Video ντοκουμέντο: Οι δράστες της επίθεσης στο Λονδίνολίγο πριν την επίθεση στο Μπόροου
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λονδίνο: Τουλάχιστον 20 τραυματίες σε κρίσιμη κατάσταση – Ανάμεσα τους ένας Έλληνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο είναι το θηριώδες αμερικάνικο fund Eaton Vance που μπήκε στην ΑΚΤΩΡ
- Χάρης Παμπούκης για τον Γιάννη Παράσχη: Υπόδειγμα σύγχρονου μάνατζερ
- Οταν η Κίμπερλι γοήτευσε τον Τασούλα, τι είπε με Γεραπετρίτη, η θύελλα των ΕΛΤΑ συνεχίζεται και ποιοι ευεργέτες είναι… Ταξίαρχοι
- ΕΛΤΑ: Το χρονικό της παραίτησης και η κλειστή σύσκεψη στο Μαξίμου – Ποιοι συμμετείχαν