• Top Stories

    Άγριος καβγάς Καρακώστα – Άδωνι στον αέρα (video)

    Άδωνις Γεωργιάδης

    Άδωνις Γεωργιάδης


    Ανέβηκε επικίνδυνα η ένταση στην τηλεοπτική εκπομπή “Καλημέρα” του ΣΚΑΪ, με τον Γιώργο Αυτιά, καθώς Εύη Καρακώστα και Άδωνις Γεωργιάδης τσακώθηκαν “στον αέρα”.

    Τη στιγμή λοιπόν που ο αντιπρόεδρος της ΝΔ εξαπέλυε επίθεση στην κυβέρνηση για την υψηλή φορολογία, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, είπε:

    «Όσον αφορά αυτά που είπε ο κύριος Άδωνις, φαίνεται καταρχήν ότι κάνει παρέα με πλούσιους ανθρώπους κι όχι με τους ανθρώπους που κάνω εγώ παρέα, που είναι η γειτονιά μου και που είναι άλλης κατηγορίας άνθρωποι και σίγουρα οι φόροι τους τους έχουν έρθει λίγο, λίγο χαμηλότερα».

    Τότε παρενέβη ο Άδωνις Γεωργιάδης, λέγοντας το δικό του κομμάτι, που έδωσε αφορμή να ξεκινήσει διάλογος:

    Άδ. Γεωργιάδης: «Πρώτα από όλα από ό, τι θυμάμαι είστε πολύ πιο πλούσια από εμένα άρα δεν δέχομαι να μου κάνετε τέτοιες ειρωνείες κυρία Καρακώστα»

    Εύη Καρακώστα: «Μην με διακόπτετε, μιλώ για την γειτονιά»

    Άδ. Γεωργιάδης: «Είστε πολύ πλουσιότερη εμού και δεν δέχομαι ειρωνεία στην τηλεόραση για την οικονομική μου κατάσταση και τις παρέες μου. Επειδή είστε ζάμπλουτη λοιπόν μπροστά σε μένα, παρακαλώ όχι ειρωνείες. Είστε μία από τους ζάμπλουτους του ΣΥΡΙΖΑ. Προσωπικές αιχμές εγώ δεν δέχομαι από κανέναν και δη από ΣΥΡΙΖΑΙΟ. Πάρτε πίσω λοιπόν την ειρωνεία και μιλήστε στον κόσμο για τους φόρους»

    Εύη Καρακώστα: «Εγώ δεν παραπονέθηκα ποτέ για τους φόρους που πληρώνω»

    Άδ. Γεωργιάδης: «Μια ζάμπλουτη σαν κι εσάς να κάνει σε μένα που δουλεύω από τα 19 μου μαθήματα ταξικής συνείδησης πάει πολύ»

    Εύη Καρακώστα: «Επειδή η γειτονιά μου ξέρει ποια είμαι…»

    Άδ. Γεωργιάδης: «Κι εγώ ξέρω ποια είστε γι’ αυτό μη με προκαλέσετε περισσότερο. Τα πόθεν έσχες τα διαβάζω εγώ των ανθρώπων».

    Έπειτα, ακολούθησαν τα γνωστά… γαλλικά. “Κακομοίρηδες”, “ειρωνεία ούτε στον ύπνο σας” αλλά και αρκετές ακόμα φράσεις ακούστηκαν στην συνέχεια, κάτι που έκανε τον παρουσιαστή να “πάει” σε διάλειμμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Από το 2013 προετοίμαζε σχέδιο για δραχμή ο ΣΥΡΙΖΑ – Οι μυστικές συναντήσεις με Ρωσία και Βενεζουέλα
     
    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολάκης κατά Βαρουφάκη: «Πέρασες συνειδητά απέναντι»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Γεωργιάδης: «Να μπει ένα τέλος στην κόντρα κυβέρνησης – Δικαιοσύνης»



    ΣΧΟΛΙΑ